TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Without a Trace
Jim Cooper, de 42-jarige coach van het Vikings-footballteam, verdwijnt minuten nadat hij van de schooldirectie zijn ontslag heeft gekregen.
«
»
07:30 Without a Trace
De zestienjarige Serene ontdekt op het internet een jeugdfoto van zichzelf met de vermelding dat ze dertien jaar geleden als vermist werd opgegeven.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 FBI
Maggie en Dana voeren onderzoek naar een seriemoordenaar, maar worden tegengewerkt door de burgemeester van de stad.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 FBI
OA en Maggie moeten samenwerken met de leden van het Fugitives Department om een man te klissen die gezocht wordt voor moord.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Absentia
Emily en Cal verdwijnen van de radar om Rex Wolfe op te sporen.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Absentia
Emily krijgt een verwoestend verlies te verwerken.
«
»
13:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Bull
Bull staat tiener Jemma bij nadat ze samen met een oudere man een juwelier overviel. Hij probeert de rechter ervan te overtuigen dat het meisje gedwongen werd om mee te werken.
«
»
15:15 Bull
Bull en zijn team verdedigen een voormalig collega die beschuldigd wordt van wanpraktijken.
«
»
16:10 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het team zakt af naar Texas, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar. De man heeft het gemunt op jonge studenten die er hun vakantie doorbrengen.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks kinderontvoeringen en -moorden in New Jersey. Het onderzoek neemt echter een verrassende wending.
«
»
18:50 Criminal Minds
Vastgoedmakelaar Michelle Watson wordt dood aangetroffen in een huis dat ze wou verkopen. Een week later ontvangt de politie van Buffalo een videocassette waarop de dader zijn motief verduidelijkt.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het team reist naar Bend in Oregon waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers opzettelijk aanrijdt met zijn auto.
«
»
20:35 FBI
Diplomaat Ryan Parker en zijn chauffeur worden doodgeschoten. In de koffer van Parkers wagen ontdekt Maggie drugs. Was de man verwikkeld in criminele activiteiten?
«
»
21:30 FBI
De baas van de Egyptische inlichtingendienst wil zich in New York aan zijn hart laten opereren. Er worden heel wat veiligheidsmaatregelen getroffen en die blijken geen overbodige luxe.
«
»
22:30 Absentia
Emily ontdekt dat Rex gelinkt is aan iemand uit haar verleden en heden.
«
»
23:25 Absentia
Emily komt op een dood spoor in haar onderzoek, maar volgt de resterende stukjes bewijs om een antwoord te vinden.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers