TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Without a Trace
Nadat brandweerman Scott zijn mannen redt uit een gevaarlijke brand in een bedrijf, verdwijnt hij spoorloos.
«
»
08:30 Without a Trace
De 39-jarige neurochirurge Lianna Sardo verdwijnt spoorloos tijdens het joggen. Jack en zijn team ondervragen meteen haar ex omdat hij de laatste was die haar heeft gezien.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 FBI
Het team onderzoekt de moord op achttien jonge vrouwen en krijgt daarbij de hulp van één van hen die is kunnen ontkomen.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 FBI
Drie mensen komen om tijdens een schietpartij. Later worden nog eens zes mensen om het leven gebracht door dezelfde schutter. Het team moet nu snel handelen.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Absentia
Emily is nu de hoofdverdachte in verschillende moordzaken. Kan ze genoeg bewijzen vinden om haar onschuld aan te tonen?
«
»
13:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Absentia
Oude gevoelens tussen Nick en Emily komen opnieuw aan de oppervlakte. De FBI vraagt aan Emily om zich aan te geven, maar ze besluit op de vlucht te slaan, zodat ze zelf haar zaak kan onderzoeken.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Meisje van plezier
Nadine gaat aan de slag als kamermeisje in een hotel, waar ze een vreemd verzoek krijgt van een gast. Ze spreekt met een oude vriendin af en ontdekt dat zij haar zaken goed voor elkaar heeft.
«
»
16:05 Meisje van plezier
Nadine gaat in het diepste geheim in op het verzoek van Meryem. Ondanks dat het haar niet tegenvalt, spreekt ze af dat dit eenmalig is.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het team staat voor een bijzonder lastige zaak: twee jongeren werden ontvoerd in een klein Californisch dorp. Een van hen werd verminkt teruggevonden.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team trekt naar Philadelphia om er onderzoek te doen naar een reeks moorden. Een lokale agent blijkt een belangrijke rol te spelen in het onderzoek.
«
»
18:50 Criminal Minds
Terwijl Hotch en Reid een ter dood veroordeelde gevangene ondervragen, gaat Rossi door met het onderzoek naar twee onopgeloste moorden. Garcia heeft een date in haar appartement.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het team wordt naar Pittsburg geroepen wanneer een ongebruikelijk aantal zelfmoorden het werk van een zogenaamde 'Angel of Death' blijkt te zijn.
«
»
20:35 FBI
Het team onderzoekt het verdacht overlijden van een arbeidsinspecteur, dat mogelijk het gevolg is van een lek in een nucleaire centrale. Is New York in gevaar?
«
»
21:30 FBI
Wanneer de dochter van een hooggeplaatste senator wordt ontvoerd en er losgeld wordt geëist, moet het team het verleden van de man uitspitten.
«
»
22:25 Absentia
Nick en Tommy zijn getuige van de moord op een FBI-agent. Ze zijn ervan overtuigd dat Emily de dader is.
«
»
23:20 Absentia
Emily vindt een nieuw spoor en verdenkt één van haar geliefden, maar de persoon in kwestie is ook de enige die haar kan helpen.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers