TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Famous In Love
Rainer organiseert liefdadigheidsevenement dat voor meer drama zorgt dan hij had verwacht
«
»
08:25 Famous In Love
Nu de productie aan het afronden is, kijken de castleden naar de volgende stap in hun carrière. Jake en Cassie moeten een beslissing nemen over hun toekomst.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Criminal Minds
Het BAU-team achtervolgt een kannibalistische seriemoordenaar in Bridgewater, Florida.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Criminal Minds
De date van Garcia eindigde in een drama. Ze werd voor dood achtergelaten aan de ingang van haar appartementsgebouw. Terwijl ze vecht voor haar leven, gaat het BAU op zoek naar de dader.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Criminal Minds
Het BAU-team werkt samen met de lokale agenten van Los Angeles in een onderzoek naar een reeks brutale moorden die te maken lijken te hebben met een bekende striptekenaar.
«
»
13:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Criminal Minds
De nieuwe sheriff van Fredericksburg in Virginia vraagt het BAU-team om te helpen bij het onderzoek naar een reeks moorden waarbij de slachtoffers ernstig werden verminkt.
«
»
15:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Love Island NL
De singles verblijven op een idyllisch eiland. Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, moeten ze koppels vormen. De kijker thuis heeft hun (liefdes)lot volledig in handen.
«
»
16:40 De Bachelorette NL
Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen.
«
»
17:40 Younger
Liza keert terug naar haar boekenclub in de hoop dat de anderen interesse krijgen in een auteur die ze heeft ontdekt. Liza beledigt Josh, waarop hij haar buitensluit.
«
»
18:05 Younger
Liza heeft een schrik opgelopen voor bedwantsen en moet nu op zoek naar een nieuwe slaapgelegenheid, terwijl ze ook een deal met haar eerste literaire vondst probeert af te ronden.
«
»
18:35 Younger
Omdat ze er geen kreeg als tiener besluit Lauren een uitbundige bar mitswa te organiseren. Lauren bekijkt haar carrièremogelijkheden. De relatie van Kelsey bevindt zich in zwaar weer.
«
»
19:05 Younger
Liza besluit de waarheid te vertellen over haar leeftijd, maar haar bekentenis verloopt niet zoals verwacht, waardoor haar carrière én haar liefdesleven op de helling komen te staan.
«
»
19:30 Ik geloof in mij
Rasartiest Dario gaat al wat jaartjes mee, maar de echte doorbraak laat nog op zich wachten. Hij merkt dat zijn creativiteit het beste vloeit in de jacuzzi.
«
»
20:25 Streetdance 2
Wanneer streetdancer Ash wordt verslagen door de Amerikaanse dansgroep Invincible besluit hij om hen tijdens de volgende grote battle te verslaan met de beste dansers van de wereld aan zijn zijde.
«
»
22:10 Naked Attraction: Naughtiest bits
Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven. De deelnemers die op basis van hun naakte uiterlijk het minst aantrekkelijk worden gevonden, verlaten het podium.
«
»
23:15 Something To Talk About
Grace Bichon is een gelukkige vrouw, tot ze haar man betrapt terwijl die een jonge, onbekende vrouw kust. Hierdoor begint ze al haar familiale relaties in vraag te stellen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers