TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Life Sentence
Stella en Wes zoeken professionele hulp. Aiden gaat op zoek naar een job. Peter moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
06:50 Life Sentence
Wanneer Stella een event voor het ziekenhuis wil organiseren, lokt dit een hevige reactie uit bij dr. Grant.
«
»
07:30 Splitting up together
Lena en Martin plannen een leuk uitje, maar worden onderbroken door een stroomstoring. Lena spoort Maya aan zich te laten inleiden, maar moet haar bevallingsplan respecteren.
«
»
07:55 Splitting up together
Milo klaagt dat het grootouderdag is op school en vindt Henry niet interessant genoeg om mee te nemen, dus dringen Lena en de kinderen er bij Martin op aan om weer contact te leggen met zijn vader.
«
»
08:15 Without a Trace
Een bus verdwijnt spoorloos wanneer hij op een ochtend op weg is om een groep tieners aan de schoolpoort af te zetten.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 FBI: Most Wanted
Het team maakt jacht op een seriemoordenaar die onverwacht verrassend uit de hoek komt. Hana gaat terug aan het werk. Er bloeit iets moois tussen Jess en Sarah.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 FBI: Most Wanted
Een ex-medesoldaat van Crosby raakt gewond tijdens een mislukte drugsdeal. Het team gaat op zoek naar antwoorden en stuit al gauw op een web van samenzweringen.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Instinct (2018)
Dylan en Lizzie onderzoeken een bijzondere zaak. Ondertussen zit Ryan een verdachte in een moordonderzoek op de hielen.
«
»
13:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Instinct (2018)
Dylan en Lizzie gaan undercover in de onderwereld van New York. Ondertussen maakt een oude liefde haar opwachting in het leven van Julian.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 New Amsterdam (2018)
Goodwin onderzoekt de ongelijke behandeling van gekleurde vrouwen tijdens bevallingen. Sharpe helpt dr. Agnes Kao met het stellen een hartverscheurende diagnose.
«
»
16:00 Prodigal Son
Na een angstaanjagend incident in Claremont, moet Malcolm op zoek naar meerdere moordenaars. Het wordt een race tegen de klok.
«
»
16:50 Criminal Minds
Hotch, Gideon en de rest van het team gaan op zoek naar een brandstichter die de rijke middenklasse viseert en hun huizen in brand steekt terwijl ze slapen.
«
»
17:50 Criminal Minds
Elizabeth Prentiss, een buitenlandse ambassadrice en de moeder van Emily, roept de hulp in van het team als een Russische immigrant wordt gekidnapt.
«
»
18:45 Criminal Minds
In een afgelegen gebied in Idaho worden de lichamen teruggevonden van verschillende vermiste personen. Het team ontdekt dat ze allen het slachtoffer werden van een mensenjacht.
«
»
19:40 Criminal Minds
Wanneer in Kansas City verschillende daklozen op mysterieuze wijze verdwijnen, belt een lokale politieman het BAU-team op.
«
»
20:35 FBI: Most Wanted
Nadat er een dubbele moord is gepleegd in een stadje, gaat het team achter de burgerwacht aan die vertrouwt op online speurneuzen om wraak te nemen.
«
»
21:30 FBI: Most Wanted
Wanneer een jongeman uit zelfverdediging per ongeluk een agent neerschiet en op de vlucht slaat, komen de teamleden voor een moreel dilemma te staan.
«
»
22:25 Instinct (2018)
Dylan en Lizzie onderzoeken de moord op een olympisch figuurschaatser. Ondertussen komen Ryan en Dylan in een vervelende situatie terecht.
«
»
23:25 Instinct (2018)
Ryan en Dylan doen een belangrijke ontdekking in de zaak rond de Sleeping Beauty Killer. Dylan ontvangt verontrustend nieuws van zijn vader.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers