TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
«
»
04:50 Geen uitzending
«
»
05:50 Geen uitzending
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
«
»
09:00 De Chalet
«
»
09:40 De Gezonde Goesting
«
»
10:05 Geen uitzending
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:15 Komen eten
«
»
12:00 De Tafel van Gert
«
»
13:10 Peppe's Toscane
«
»
13:35 Feest van Eigen Bodem
«
»
14:00 Soep!
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
14:20 Huizenjagers
Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben.
«
»
15:10 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»
16:30 Over De Oceaan
Jeroom Snelders, Celine Van Ouytsel, Riadh Bahri, Clara Cleymans, Kat Kerkhofs en Steven Van Gucht storten zich in het avontuur van hun leven. In Lanzarote stappen ze aan boord van een nieuw zeiljacht met een nieuwe kapitein.
«
»
17:40 De Slimste Mens Ter Wereld
Online videomaker Timon 'ma stobbe' Verbeeck waagt zijn kans vandaag. In de jury: Jeroom en Bockie De Repper.
«
»
18:50 Stukken van mensen
Advocaat Walter Damen haalt zijn pleidooien boven bij de dealers en probeert een zo hoog mogelijk bedrag te krijgen voor zijn Karel Appel. Nick Kraft heeft dan weer twee vintagestoeltjes meegebracht. Er duikt een oude bekende op als geheime koper.
«
»
19:55 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Magizoologist Newt Scamander bundelt zijn krachten met de jonge Albus Perkamentus om te voorkomen dat de sluwe Gellert Grindelwald tovenaars met volbloed grootbrengt om over alle niet-magische wezens te heersen.
«
»
22:30 Het Parket
Parket opent voor de eerste keer in zijn bestaan de deuren om een inkijk te geven in zijn werking. Een jaar lang volgden de cameraploegen alle activiteiten voor en achter de schermen van tachtig magistraten en tweehonderd medewerkers.
«
»
23:35 Vik & Gert
In deze aflevering verhult Gert zijn favoriete gerecht bij de Chinees, zit Vik zo nu en dan met Brad Pitt op café en stelt hij aan zijn vader voor om wekelijks in kostuum te dineren. Gert twijfelt over zijn haar: een haartransplantatie?
«
»
00:20 Oep z'n bakkes
Podcast die helemaal in het teken staat van MMA (Mixed Martial Arts). Pedro Elias, Robin Pront, Andries Beckers en Jan Quaeyhaegens fileren en analyseren de voorbije MMA-fights en blikken vooruit op de komende UFC-events en match-ups.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers