TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Peppe's Toscane
Peppe Giacomazza bereidt elke keer een heerlijk gerecht uit de Toscaanse keuken. Terwijl hij door het Italiaanse gebied reist, maakt hij kennis met de eetcultuur en ontdekt hij nieuwe, verse ingrediënten die hij gebruikt voor zijn heerlijke creaties.
«
»
09:20 Feest van Eigen Bodem
Bart Desmidt begint met drie heerlijke hapjes met lokale kazen: een koekje van Oud Brugge met worteldip, peer met Pas de Bleu en een omelet met Passendale en groene kruiden. Daarna bereidt hij een sappige varkenskroon met bloemkool en mouseline.
«
»
09:50 Soep!
Dit maal op het menu: een Oestersoep met groene asperges en Borsjt.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 De Spor
Het lijkt wel de sportversie van The Sims, maar meten is weten, zeker voor performance coach van Tuur Vanderstukken. Zijn de spelers in goede conditie? En geraken ze fit om te spelen?
«
»
14:10 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy serveert een eigenzinnige negroni en Jeroen roostert wortelen in koffiegruis.
«
»
14:40 De Gezonde Goesting
Steffi serveert de perfecte brunchgerechtjes: een vegan roerei met nep-spek, een snelle worteldip en als dessert een chocolademousse met twee ingrediënten. Ook haalt ze eco-deco in huis en geeft ze tips voor de mooiste foodfotografie.
«
»
15:20 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
16:10 De Zussen Coorevits
Het groene monster: we kennen het allemaal, maar de vraag is hoe we het kunnen temmen. Stephanie geeft tips tegen jaloezie en Annelien legt uit waarom je haar beter niet onrustig kunt maken om vier uur 's nachts.
«
»
16:50 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
19:00 Huizenjagers
Leen en Lieven zoeken naar wat meer privacy en ruimte nu ze met vier kinderen samenwonen.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:25 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
23:25 Jani & James doen-het-zelf
In deze laatste aflevering nemen Jani en James het hondenpension van Femke over. De twee hondenliefhebbers staan te popelen om de viervoeters in de watten te gaan leggen.
«
»
00:30 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers