TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Zoete Zonde
Roger van Damme maakt een oerdegelijke tarte tatin met heel veel appels en een lekkere karamel. Dat is het basisdessert en Roger zal het serveren met een bolletje ijs.
«
»
09:25 Bal National
Wim maalt vers kippengehakt als basis voor twee creatieve gehaktbalrecepten. Eerst de vol-au-bal, een alternatief voor de klassieke vol-au-vent. Voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
09:55 Roger van Damme: Desserts
Op basis van rijst maakt toppatissier Roger van Damme een heerlijk dessert klaar. Hij bereidt jasmijnrijstpap met geconfijte abrikozen en tovert dit dessert om tot een schitterend dessertbord.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
12:55 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»
14:05 Vlaanderen Kookt
Francina maakt een stuk rundvlees dat lang als minderwaardig beschouwd werd, maar haar favoriet is.
«
»
14:25 Fingerfood
Deze keer laat chef Nicolas Nuyens zien hoe je pizza met spinazie en blauwe kaas, en gemarineerde gamba's maakt.
«
»
14:45 Op de Rooster
Johan Segers gaat met minister Ingrid Lieten aan de slag met kippenvleugetjes, konijn, ree en eend.
«
»
15:10 Huizenjagers
Amber en Aleksander zijn op zoek zijn naar een uitdaging, want ze zoeken het 'huis van de bomma', om volledig te renoveren.
«
»
16:00 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»
17:20 Axel in Amerika
In dit programma doorkruist Axel Daeseleire de Verenigde Staten. Van Texas over Florida tot Tennessee en New York. Axel reist met grote ogen door een land van extremen.
«
»
18:25 KAMP JEROOM
«
»
19:00 Huizenjagers
Jutah, Peter, Maaike en Sam zijn twee bevriende koppels die graag samen iets zouden kopen. Ze zijn op zoek naar het perfecte cohousing project.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers