TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Peppe's Toscane
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
09:20 Piet Patron
Dries is de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Hij verwent de smaakpapillen van de klanten vandaag met een calderade-gerecht afgewerkt met verse bloemen en kruiden uit de moestuin van de patron himself.
«
»
09:45 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 De Spor
Na een zinderend slot vorig seizoen speelt De Spor vanaf nu in eerste nationale, de hoogste amateurreeks. En zo krijgt de jongensdroom van voorzitters Rik Verheye en Sam Kerkhofs een spannend vervolg.
«
»
13:40 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
14:40 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Jeroen bereidt een heerlijke crème brûlée, terwijl Andy experimenteert met cocktails.
«
»
15:10 Sportfood
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
15:40 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers van geraffineerde drankjes op hun wenken. Hij maakt deze keer de Vieux Carré, een champagne cocktail en de Grashopper. Volgens Manuel kan iedereen cocktails maken, zolang de regels maar worden gerespecteerd.
«
»
15:55 Replay
Jeff en Pieterjan van het Youtube-kanaal Supercontent gaan op zoek naar de allerleukste fragmenten uit het rijke tv-archief van de Play-zenders. Samen ontdekken ze legendarische momenten uit de talloze programma's van VT4, VIER en Play4.
«
»
16:20 De Zussen Coorevits
Annelien vraagt zich af waarom ze de laatste jaren steeds meer woede voelt. Ligt het aan slaaptekort, de leeftijd, of toch gewoon aan andere mensen? Stephanie verklapt wie de lievelingstelg van de familie Coorevits is.
«
»
17:00 Achter de schermen
Samen met de fine fleur van de Vlaamse Media - Matteo Simoni, Philippe Geubels, K3 en nog veel andere mensen - werpen Jeff en Pieterjan een eigengereide blik in de coulissen van de Vlaamse media.
«
»
18:10 Celebrity Klopjacht
Vijf bekende duo's gaan de uitdaging aan om zeven dagen lang uit de handen te blijven van een team topspeurders. Ze zijn het doelwit van een zenuwslopende klopjacht.
«
»
19:05 Huizenjagers
Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Ooit Vrij
In de gevangenis van Dendermonde breekt een opstand uit na een incident op de wandeling. Directeur Marieken wil alle betrokkenen spreken. Een vrouw mag de gevangenis van Haren verlaten met een enkelband.
«
»
22:15 Komen Eten bij Bake Off Vlaanderen
We schuiven mee aan tafel bij bekende protagonisten van de Play-programma's. Zij nodigen hun collega's en de kijker uit bij hun thuis en geven elkaar punten op het eten, sfeer en gastvrijheid.
«
»
23:15 Jani & James doen-het-zelf
Jani en James ontdekken of werken in een kringloopwinkel iets voor hen zou kunnen zijn. Ze gaan thuis zelfs op zoek naar spullen om te verkopen in de winkel, maar tot grote verbazing van de heren wordt niet alles aanvaard in de winkel.
«
»
00:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:45 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers