TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
09:40 De Gezonde Goesting
Steffi wil aan ouders laten zien dat snoepen voor kinderen ook gezond kan zijn. Ze maakt lekkere haverkoekjes, een verrassende ontbijtsmoothie met kefir en een stevige pompoenlasagne.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Zo Man Zo Vrouw
Stylist Jani Kazaltzis gaat op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. Jani leert de koppels wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt daarnaast ook hun kapsels onder handen.
«
»
12:00 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»
13:10 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
13:30 Piet Patron
Dit keer wordt Anthony gevold. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche. Het restaurant is zijn leven en hij leidt de keuken dan ook met veel passie en toewijding.
«
»
13:55 Soep!
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
14:15 Huizenjagers
Filip, Eline en hun dochter Noor zijn op zoek naar een huis met drie slaapkamers en bureauruimte. Filip wil ook graag zijn zaak in de woning vestigen.
«
»
15:00 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»
16:20 Blind Gekocht NL
Alithea is bewust alleenstaande moeder van haar jonge dochters Novee? en Leah. Het gezin woont op dit moment in een appartement van 65m2. De meiden delen een slaapkamer en met name de oudste is echt toe aan een plekje voor zichzelf.
«
»
17:40 Komen Eten bij De Slimste Mens ter Wereld
Deze week komen eten: Erik Van Looy, James Cooke, Ella Leyers en William Boeva.
«
»
18:45 Celebrity Klopjacht
Vijf bekende duo's gaan de uitdaging aan om zeven dagen lang uit de handen te blijven van een team topspeurders. Ze zijn het doelwit van een zenuwslopende klopjacht.
«
»
19:55 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter ontdekt dat Sirius Black uit Zweinstein is ontsnapt. Om een of andere reden schijnt hij het op Harry te hebben gemunt.
«
»
22:30 Het Parket
Parketmagistraat Nadine krijgt een zedendossier op haar bureau waarbij het woord tegen woord is. Zedenmagistraat Julie krijgt dan weer een aartsmoeilijk verkrachtingsdossier voorgeschoteld. Een meisje heeft aangifte gedaan van verkrachting.
«
»
23:25 Axel in Amerika
Axel start zijn roadtrip in Austin. De hoofdstad van Texas staat symbool voor cowboys, olie en wapens. Elke Amerikaan heeft het recht om een wapen te kopen en te bezitten, maar dat recht heeft ook een gitzwarte keerzijde.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers