TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De wereld op je bord
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder vroeger ook altijd maakte.
«
»
09:15 A la carte
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één. Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
09:35 Op hete kolen
Een barbecue is niet compleet zonder een lekkere brochette en dat is exact wat de barbecuechef vandaag op de rooster legt: een sappige kipsaté met groenten en ananas.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Nanny
Fran is uitzinnig van woede wanneer Maxwell naar huis terugkeert van een feestje met een aantrekkelijke blondine. Maxwell laat zich echter niet zomaar de les lezen en eist dat Fran zich voortaan gedraagt als een kinderoppas en niet als zijn vrouw.
«
»
12:55 The Nanny
Fran en Sylvia worden gegijzeld door gangster Leslie bij een bankoverval. Fran realiseert zich echter al snel dat Leslie erg onhandig en onzeker is en hem wil helpen, niet zonder bijbedoelingen.
«
»
13:20 Friends
Chandler loopt de inmiddels gescheiden Janice tegen het lijf en vindt haar nog irritanter dan ooit. Ross spelt rugby om indruk te maken op Emily, en Monica probeert erachter te komen waar een geheimzinnige schakelaar in haar appartement voor is.
«
»
13:45 Friends
Rachel organiseert een nep-afscheidsfeestje voor Emily met als oogmerk dat ze ook buiten het werk contact met Joshua kan hebben, en de zwangere Phoebe snakt naar vlees.
«
»
14:10 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
14:55 De Gezonde Goesting
Bellen en bestellen. Take away is gemakkelijk, maar vaak ongezond. Daarom maakt healthy foodie Steffi gezonde versies van afhaalgerechten. Ze verwent haar gasten met een broodje gemaakt van broccolibrood, quinoa sushi en verrassende diepvrieskoekjes.
«
»
15:20 The Nanny
Wanneer Fran voor de zoveelste keer verwikkeld is in een fikse ruzie met Maxwell, besluit ze hem een hak te zetten door zich vrijwillig op te geven als jurylid in een omstreden rechtszaak.
«
»
15:45 The Nanny
Fran vindt een briefje in de broek van Niles en denkt dat hij een moordenaar is. Ondertussen beschuldigt Fran Maxwell ervan niet genoeg tijd met de kinderen door te brengen wanneer ze allemaal last krijgen van luizen, behalve hij.
«
»
16:10 Friends
De jongens merken dat hun TV gratis een pornozender ontvangt, en Phoebe ontdekt dat ze een drieling krijgt. Ross en Emily bevinden zich nog steeds aan weerszijden van de Atlantische Oceaan en proberen helder te krijgen wat ze voor elkaar voelen.
«
»
16:40 Friends
Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar baby's. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily.
«
»
17:05 Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland
De Meilandjes blikken terug op bijzondere, ontroerende en grappige fragmenten uit 'Chateau Meiland'.
«
»
18:00 Huizenjagers
Lisa en Kevin dromen van een huisje dat diep verscholen zit in de Kempense bossen.
«
»
18:50 Blind Gekocht NL
Berend, Melle en Sanne wonen apart van elkaar in Utrecht, maar vormen wél samen, met hun zoontje Elio, één gezin. Een regenbooggezin! Het gebrek aan ruimte bij Sanna breekt haar én hen nu op.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Een werk van Léon De Smet wordt aangeboden door Hans en Joost Bourlon. Er is een gitaar en handtekening van B.B. King, een Mickey Mouse-kastje en een speciale lamp.
«
»
21:15 Huizenjagers
Wendy en Tino schakelen Huizenjagers in voor een nieuw huis met een zonnige tuin.
«
»
22:15 Viva la Feta
Gastheren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham ontvangen deze keer politicus Bart De Wever. Tijdens een bezoek aan een klooster laat De Wever zijn gevoelige kant zien, wanneer hij een kaarsje brandt voor zijn overleden vader.
«
»
23:30 Stukken van mensen
Een werk van Léon De Smet wordt aangeboden door Hans en Joost Bourlon. Er is een gitaar en handtekening van B.B. King, een Mickey Mouse-kastje en een speciale lamp.
«
»
00:40 Huizenjagers
Wendy en Tino schakelen Huizenjagers in voor een nieuw huis met een zonnige tuin.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers