TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Zoete Zonde
Roger van Damme bereidt voor alle zoete zondaars een hemelse panna cotta, afgemaakt met nougatine. Voor de durfals geeft hij de panna cotta een upgrade en tovert hij het dessert om in een goddelijk dessertbord.
«
»
09:25 De Sterrenkaart
Geert van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met drie Michelinsterren werd bekroond.
«
»
09:55 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle neemt ons mee naar Berlijn, voor een gesofisticeerde Nespresso Martini, op basis van koffie en oude jenever. Daarna shaket ze haar signature cocktail Sea of Heartbreak, met maar liefst twee whisky's.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Nanny
Fran's onmogelijke relatie met Maxwell doet haar besluiten dat ze in plaats daarvan met andere mannen moet uitgaan. Heel toevallig ontmoet ze de mooie Bob die zich aan haar voeten werpt. Op een bruiloft ontdekt Fran echter dat Bob haar neef is.
«
»
13:00 The Nanny
Fran's therapeut stelt haar voor mannen voorgoed uit haar leven te bannen. Ondanks de bedreigingen van haar moeder besluit Fran het advies van dokter Miller nauwgezet te volgen. Haar nieuwe levensstijl strekt tot voorbeeld voor C.C. en Val.
«
»
13:25 Friends
Chandler heeft moeite met Kathy's toneelrol waarin ze zogenaamd seks moet hebben met een knappe man. Rachel is personal shopper en voelt zich aangetrokken tot een klant. Monica vindt Joey's nieuwe, grotere appartement ideaal voor etentjes.
«
»
13:50 Friends
Joey heeft geen tijd om te douchen als hij na een driedaagse vistrip meteen naar de set van Charlton Hestons nieuwe film moet. Rachel koppelt Ross aan de dochter van haar baas. De meiden willen Chandler met een stripclubbezoek over zijn breuk helpen.
«
»
14:15 De wereld op je bord
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder vroeger ook altijd maakte.
«
»
14:30 A la carte
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één. Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
14:50 Op hete kolen
Een barbecue is niet compleet zonder een lekkere brochette en dat is exact wat de barbecuechef vandaag op de rooster legt: een sappige kipsaté met groenten en ananas.
«
»
15:15 The Nanny
Fran is uitzinnig van woede wanneer Maxwell naar huis terugkeert van een feestje met een aantrekkelijke blondine. Maxwell laat zich echter niet zomaar de les lezen en eist dat Fran zich voortaan gedraagt als een kinderoppas en niet als zijn vrouw.
«
»
15:40 The Nanny
Fran en Sylvia worden gegijzeld door gangster Leslie bij een bankoverval. Fran realiseert zich echter al snel dat Leslie erg onhandig en onzeker is en hem wil helpen, niet zonder bijbedoelingen.
«
»
16:10 Friends
Chandler loopt de inmiddels gescheiden Janice tegen het lijf en vindt haar nog irritanter dan ooit. Ross spelt rugby om indruk te maken op Emily, en Monica probeert erachter te komen waar een geheimzinnige schakelaar in haar appartement voor is.
«
»
16:35 Friends
Rachel organiseert een nep-afscheidsfeestje voor Emily met als oogmerk dat ze ook buiten het werk contact met Joshua kan hebben, en de zwangere Phoebe snakt naar vlees.
«
»
17:05 Bureau Dupin: De nieuwjaarsmoord
Een onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord, waarbij Marja Nijholt op 1 januari 2013 om het leven kwam.
«
»
17:55 Huizenjagers
De makelaars gaan op zoek naar een kangoeroewoning voor Ann en Geert en de ouders van Geert. Daarnaast moet er ook plaats zijn voor honden, geitjes, kippen en een varken.
«
»
19:00 Blind gekocht
Jeroen en Nathalie zetten hun eerste stappen in hun nieuwe huis. Maar de vraag is of ze tevreden zijn met het resultaat.
«
»
20:05 Stukken van mensen
Een Allen Jones-stoel, Boch-vazen en Xavier Taveirne verkoopt een design kapstok van Bas Pattyn.
«
»
21:15 Huizenjagers
Lisa en Kevin dromen van een huisje dat diep verscholen zit in de Kempense bossen.
«
»
22:10 Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland
De Meilandjes blikken terug op bijzondere, ontroerende en grappige fragmenten uit 'Chateau Meiland'.
«
»
23:05 Stukken van mensen
Een Allen Jones-stoel, Boch-vazen en Xavier Taveirne verkoopt een design kapstok van Bas Pattyn.
«
»
00:10 Huizenjagers
Lisa en Kevin dromen van een huisje dat diep verscholen zit in de Kempense bossen.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers