TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Zomerkeuken
Dagny Ros duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade. Ze start met een pittige mocktail en een hapje van tonijn.
«
»
09:25 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carrièreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
10:00 The Art of Making Cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel schotelt White Lady, Pimm's No.1 en Aperol Sour voor.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Nanny
Sylvia probeert Fran te koppelen aan Gary Issacs, de knappe, ongehuwde gebedszanger van haar tempel. Fran valt als een blok voor de charmes van Gary en wil de relatie graag meteen verzilveren in een huwelijk.
«
»
12:55 The Nanny
Wanneer Brighton zakt voor een Franse test, geeft Maxwell Fran de opdracht op zoek te gaan naar een bijlesdocent. Fran neemt de knappe Phillipe aan, maar Maxwell is niet te spreken over het geflirt tussen de Fransman en zijn kinderoppas.
«
»
13:25 Friends
Ross vindt de date van Rachel gestoord. Joey wordt verliefd op Kate, maar die krijgt dan een baan aangeboden in Los Angeles.
«
»
13:50 Friends
Ross voelt een vreemd gezwel op zijn bil. Phoebe kan niet kiezen tussen twee mannen. Monica's vriend verrast haar door haar niet ten huwelijk te vragen.
«
»
14:10 De wereld op je bord
Een overdosis groenten, zo kan je de Turkse keuken goed omschrijven. Chef Enis houdt het gezond met Karniyarik, letterlijk gespleten buik. Dit is is een heerlijk, bijna onuitspreekbaar gerechtje van gevulde aubergines, kalfsvlees en bulgurrijst.
«
»
14:35 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
14:55 Op hete kolen
Het is vandaag een bloedhete dag, maar dat houdt Michaël Vrijmoed niet tegen om zijn barbecue aan te steken, want zijn mountainbike vrienden komen vandaag langs.
«
»
15:25 The Nanny
Fran staat te popelen om samen met haar vriendin Val te genieten van een welverdiende vakantie op een cruiseschip. Maxwell is stiekem jaloers en om haar in het oog te kunnen houden, besluit hij er een gezinsuitstap van te maken.
«
»
15:50 The Nanny
Maxwell gaat naar Parijs om te verhinderen dat zijn broer het geld van zijn erfenis spendeert aan het kopen van een club. Toevallig belanden ook Fran en C.C.'s hondje op de vlucht naar Parijs.
«
»
16:15 Friends
Pete's beslissing om door te gaan met vechten betekend het einde van zijn toekomst met Monica. Chandler heeft een probleem met zijn nieuwe baas. Phoebe stuurt Ross op een date met een vrouw die vroeger kaal was.
«
»
16:45 Friends
De groep gaat naar het strand. Phoebe ontmoet een vriend van de familie die het verleden van haar familie kent. Ross ontdekt dat Rachel nog steeds van hem houdt.
«
»
17:10 Bureau Dupin: De nieuwjaarsmoord
Een onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord, waarbij Marja Nijholt op 1 januari 2013 om het leven kwam.
«
»
18:05 Huizenjagers
Kristel zou heel graag een verblijf kopen in de Ardennen, en schakelt daarvoor de huizenjagers in.
«
»
19:05 Blind gekocht
Dina gaat langs bij de koppels om te kijken of ze aan hun nieuwe woning kunnen wennen. Voor Klaas en Heleen is het een spannende dag en staat de grote onthulling dan eindelijk voor de deur.
«
»
20:10 Stukken van mensen
De dealers kunnen bieden op streetart van Denis Meyers, Laurel & Hardy in Lego aangeboden door cabaretier Dirk Denoyelle, een tapijt van Octave Landuyt en zes bikinistoelen van Eames.
«
»
21:15 Huizenjagers
Chris en Johnny dromen van een huisje in de Ardennen, liefst aan het water.
«
»
22:05 James de musical
In deze aflevering ontvangt James de Belgische zanger Metejoor.
«
»
23:30 Stukken van mensen
De dealers kunnen bieden op streetart van Denis Meyers, Laurel & Hardy in Lego aangeboden door cabaretier Dirk Denoyelle, een tapijt van Octave Landuyt en zes bikinistoelen van Eames.
«
»
00:30 Huizenjagers
Chris en Johnny dromen van een huisje in de Ardennen, liefst aan het water.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers