TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De wereld op je bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Chef Fatima toont hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt. Stroop je mouwen maar op, want lepels of vorken zijn voor deze klus niet geschikt.
«
»
09:20 A la carte
Marjan komt uit een vissersfamilie en bij haar grootouders stond er steevast vis op het menu. Een bereiding die haar is bijgebleven, is ingelegde vis in zure gelatine, zoals roggevleugel, hondshaai of pladijs. Aan Johan de taak om het na te maken.
«
»
09:40 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke kip in zoutkorst met tomatensalsa.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Nanny
Fran maakt kennis met een mannelijke collega Kurt, de kinderoppas van Grace's vriend Willy. Ze voelt zich erg aangetrokken tot hem en vraagt Maxwell om raad, maar die laat onmiddellijk zijn ongenoegen blijken over Kurt.
«
»
13:00 The Nanny
Maxwell staat op het punt een lucratieve filmdeal te tekenen met Shari Lewis en haar sprekende pop Lamb Chop, maar dan blijkt dat C.C's schoothondje Chester de pop heeft opgegeten. Een paniekerige Fran probeert het op te lossen.
«
»
13:25 Friends
De ouders van Monica horen leuke geruchten dat Dr. Burke een relatie heeft met een jongere vrouw. Ze zijn minder blij wanneer blijkt dat die vrouw hun dochter is. Joey wil verhuizen.
«
»
13:50 Friends
Chandler heeft een nieuwe huisgenoot gevonden. Joey vindt alleen wonen helemaal niks. Phoebe heeft een videoclip opgenomen voor 'Smelly Cat'. Ross en Monica zitten op elkaars lip.
«
»
14:15 Lekker Licht
Chiara maakt een gevulde tomaat met gamba, haar eigen variant op de klassieke tomaat crevette.
«
»
14:30 Urban Barbecue
Bart Desmidt en sous-chef Philip Vandamme bereiden gegrilde asperges met wulken. De chef geeft alvast een gouden tip: de groenten eerst voorgaren voor een perfect resultaat. Er is ook kip met perzik en een slaatje op basis van buffelmozarella.
«
»
14:55 Karola's Kitchen
Karolien is dol op groenten en het leuke is dat ze zo kleurrijk zijn. Eén van haar favorieten is de wortel. Als ode aan deze groente, maakt ze er een ovengerecht mee dat tegelijkertijd ook een heerlijk en voedzame snack is: de carrot cake.
«
»
15:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:05 The Nanny
Op aandringen van Fran gaat Maggie aan de slag als vrijwilliger in het ziekenhuis. Wanneer ze echter een belangrijk afspraakje met haar vriendje heeft gepland, vraagt ze Fran om om één dag voor haar in te vallen.
«
»
16:35 The Nanny
Maxwell geeft zijn butler Niles een rol in zijn show. Fran heeft al meteen dé ideale vervanger om Niles' taken in de keuken over te nemen: haar zus Nadine, die onlangs door haar man in de steek werd gelaten.
«
»
17:05 Friends
Joey komt erachter dat het niet handig is om op te scheppen. Zijn rol wordt uit de serie geschreven. Phoebe helpt Chandler met zijn nieuwe huisgenoot.
«
»
17:40 Friends
Chandler wil dat zijn irritante nieuwe huisgenoot vertrekt, maar verder instemmen gaat het niet. Joey heeft moeite nu hij zijn rol uit de serie geschreven is en de verandering in levensstijl die dat met zich meebrengt.
«
»
18:10 De Verhulstjes
Een grote concentratie aan Verhulstjes in Oostduinkerke deze week, want Viktor zal vanavond optreden in Koksijde én op de Gentse Feesten. De hele familie is van plan om hem te vergezellen op zijn drukke avond.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:05 Stukken van mensen
In de laatste aflevering van dit seizoen halen de dealers nog één keer alles uit de kast om enkele unieke voorwerpen te bemachtigen. Er passeert onder andere een echte Roa, een antieke grijpkast en een stoel van Fabiaan Van Severen.
«
»
21:15 Viva la Feta
Te gast is Paul De Grande.
«
»
22:25 Gent West
Veronique wordt bezocht door David, die haar te verstaan geeft dat hij een scheiding wil. Veronique wil hier best mee akkoord gaan, maar dan wel op voorwaarde dat David Kevin Jacobs aanpakt.
«
»
23:30 Stukken van mensen
In de laatste aflevering van dit seizoen halen de dealers nog één keer alles uit de kast om enkele unieke voorwerpen te bemachtigen. Er passeert onder andere een echte Roa, een antieke grijpkast en een stoel van Fabiaan Van Severen.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers