TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Smossen Mag
Chef-koks Duncan (8 jaar), Loïc (12 jaar) en Ounsia (9 jaar) voelen zich als een vis in het water wanneer chef Roger van Damme hen vertelt dat ze zelf fishsticks zullen maken. Kokerellen op kindermaat.
«
»
09:20 Soep!
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
09:40 Op hete kolen
Barbecuechef Michaël kiest voor een zuiders gerecht met gemarineerde gamba's, die hij serveert op een pittige risotto met gegrilde paprika's en dille.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
14:00 Fingerfood
Snelle en gemakkelijke hapjes die met de handen te eten zijn. Er is geen bord of bestek nodig.
«
»
14:20 De Smaaktoerist
Jeroen de Pauw trekt erop uit in Vlaams-Brabant en ontdekt er ambachtelijk gemaakte jenever, heerlijke Belgische chocolade en topkoffie. De perfecte ingrediënten voor een stevige chocolademelk.
«
»
15:00 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle verzoent België en Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten. Ze start met een eigen versie op de klassieke Bloody Mary en shaket nadien de kruidige Marie Dunas.
«
»
15:10 Friends
Monica en Ross rouwen om de dood van hun oma. Chandler heeft twijfels over zijn seksuele geaardheid.
«
»
15:35 Friends
Monica's eerste Thanksgiving-diner voor de groep brandt aan omdat ze allemaal naar het dak rennen om te gaan kijken naar een op drift geraakte ballon van de optocht.
«
»
16:00 The Nanny
Grace raakt steeds meer gehecht aan haar denkbeeldig vriendje Imogene en wanneer Fran en Grace samen koekjes aan het bakken zijn, beschuldigt Grace haar ervan Imogene opgegeten te hebben. Ondertussen leert Maggie pianospelen.
«
»
16:25 The Nanny
Fran kan niet wachten om haar eerste Kerstmis bij de Sheffields door te brengen. Haar enthousiasme wordt echter snel minder wanneer Maxwell een benefietavond heeft gepland op kerstdag en ze ontdekt dat ze een cadeau krijgt in plaats van een bonus.
«
»
16:55 De Verkiezingstafel
Gert Verhulst spreekt vandaag met Sammy Mahdi van CD&V.
«
»
17:45 Blind gekocht
Met hulp van een makelaar en interieurarchitect wordt er gezocht naar een droomhuis voor mensen. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experts het voor hen hebben gekocht.
«
»
18:55 Friends
De vrienden spreken af om geen dates mee te nemen voor hun nieuwjaarsfeestje. Maar uiteindelijk houdt alleen Ross zich aan die afspraak.
«
»
19:25 Friends
Chandlers moeder, de romanschrijfster, komt haar zoon opzoeken in New York, en Joey betrapt haar en Ross terwijl ze zitten te zoenen.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Nonkels
Wanneer Delphine en Willy trouwen, is iedereen welkom behalve verrader Luc. Luc krijgt thuis een ingeving die de kaarten in de golfoorlog grondig kan herschudden en de plooien met Willy gladstrijken. Maar dan moet hij wel eerst actie ondernemen.
«
»
21:55 De Verkiezingstafel
Gert Verhulst ontvangt vandaag Tom Van Grieken van Vlaams Belang.
«
»
22:40 De Spor
Waarom en hoe hebben Rik en Sam de Spor gekocht? Hoe zijn een Club Brugge-supporter uit Knokke en een Anderlecht-supporter uit Leuven voorzitter geworden bij Sporting Hasselt?
«
»
23:45 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers