TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Likoké on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken in Japan.
«
»
09:10 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijk klassiek varkenskroontje.
«
»
09:40 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand. Met haar lamskroon, gegrilde zalm en banaan met chocolade brengt Dagny haar gasten helemaal in zomerse sferen.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
14:10 Smossen Mag
Chef-koks Duncan (8 jaar), Loïc (12 jaar) en Ounsia (9 jaar) voelen zich als een vis in het water wanneer chef Roger van Damme hen vertelt dat ze zelf fishsticks zullen maken. Kokerellen op kindermaat.
«
»
14:35 Soep!
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
14:55 Op hete kolen
Barbecuechef Michaël kiest voor een zuiders gerecht met gemarineerde gamba's, die hij serveert op een pittige risotto met gegrilde paprika's en dille.
«
»
15:15 Friends
Joey krijgt zijn grote kans in de filmwereld als hij wordt aangenomen als stuntachterwerk van Al Pacino.
«
»
15:40 Friends
Net als Phoebe belabberde folkliedjes wil gaan zingen in Central Perk, wordt New York getroffen door een stroomstoring. De groep gaat terug naar het appartement van de meisjes, waar Ross aan Rachel probeert duidelijk te maken dat hij haar leuk vindt.
«
»
16:05 The Nanny
C.C. voelt zich bedreigd door Fran en is vastberaden de harten van de Sheffields voor eens en voor altijd te veroveren. Ze besluiten om samen naar de dierentuin te gaan. Maxwell moet op het laatste nippertje echter verstek geven.
«
»
16:30 The Nanny
Fran probeert Niles over te halen om haar echtgenoot te spelen, omdat haar moeder tegen haar familieleden gelogen heeft over het feit dat haar dochter getrouwd is met een rijke musicalproducer.
«
»
17:00 De Verkiezingstafel
Gert Verhulst ontvangt vandaag Petra De Sutter van Groen.
«
»
17:50 Don't Worry, Be Happy
Niet voor iedereen is the sky the limit, niet iedereen heeft het breed. Deze levenskunstenaars leven heel zuinig, maar toch voelen ze zich de koning te rijk. Het leven is mooi, als je het maar wil zien. Maar hoe doe je dat zonder veel geld?
«
»
19:00 Friends
Monica en Ross rouwen om de dood van hun oma. Chandler heeft twijfels over zijn seksuele geaardheid.
«
»
19:25 Friends
Monica's eerste Thanksgiving-diner voor de groep brandt aan omdat ze allemaal naar het dak rennen om te gaan kijken naar een op drift geraakte ballon van de optocht.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Blind gekocht
Met hulp van een makelaar en interieurarchitect wordt er gezocht naar een droomhuis voor mensen. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experts het voor hen hebben gekocht.
«
»
22:15 De Verkiezingstafel
Gert Verhulst spreekt vandaag met Sammy Mahdi van CD&V.
«
»
23:05 Nonkels
Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij probeert Safa voor zich te winnen.
«
»
23:45 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers