TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Fingerfood
In deze aflevering wordt een smaakvolle samosa met gehakt en erwten klaargemaakt. Even later maakt onze chef een heerlijk en eenvoudig krokant broodje met gegrilde groenten.
«
»
09:20 De Smaaktoerist
Vandaag is groen. In Wallonië heb je ontzettend leuke, groene plekjes. Jeroen de Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin en kookt met z'n oogst in een echte kasteeltuin. Ook bezoekt hij een imker.
«
»
09:50 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle gaat richting Mexico. Als eerste cocktail serveert ze haar Daisy loves Mexico, een variatie op de bekende Margarita. Daarna shaket ze haar signature cocktail 1064 Days, op basis van mescal en whisky.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:45 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
14:40 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Vandaag zit tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne Troonbeeckx aan de toog. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken één van Caths favoriete bezigheden. Manuel Wouters neemt haar mee op reis door het rijk van de gin.
«
»
15:00 Friends
Ross' lesbische ex-vrouw is zwanger van zijn kind en hij is niet blij met de achternaam die ze voor het kind heeft gekozen. Rachel ontdekt dat haar ex-verloofde hun huwelijksreis heeft gemaakt met de vrouw die haar getuige zou zijn geweest.
«
»
15:25 Friends
Phoebe krijgt 7000 dollar van een frisdrankfabrikant nadat zij een duim in een blikje fris heeft aangetroffen. Chandler rookt weer, tot ergernis van zijn vrienden.
«
»
15:50 Two and a Half Men
Alan is terneergeslagen en diep bedroefd wanneer Lyndsey hem dumpt en meteen erna alweer op date gaat met een andere man. Ook Walden is er niet goed van, aangezien hij nu weer onophoudelijk zit opgescheept met een triestige Alan.
«
»
16:10 Two and a Half Men
Walden krijgt Alan zover om een 'breakover' te laten uitvoeren, wat zoveel betekent als een 'post-breakup make-over'. Nu Alan nog steeds in de put zit nadat Lindsay hem dumpte, vindt Walden het immers hoog tijd dat hij verder gaat met zijn leven.
«
»
16:35 Two and a Half Men
Walden gaat uit met een 22-jarige vrouw, maar voelt zich meer aangetrokken tot haar grootmoeder. Ondertussen maken Alan en Jake een reisje om hun vader-zoonband te verbeteren.
«
»
17:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
18:10 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
19:20 Auwch_
Livia, de vrouw van de Foemp, is door een hersenbeschadiging veroordeeld tot een leven als plant.
«
»
19:55 Nonkels
Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij probeert Safa voor zich te winnen.
«
»
20:35 Godzilla vs. Kong
Kong en zijn beschermers ondernemen een gevaarlijke reis. Ze komen al snel op het pad van een woedende Godzilla. De eerste confrontatie tussen de twee titanen is slechts het begin van het mysterie dat diep in de kern van de planeet ligt.
«
»
22:25 Don't Worry, Be Happy
Niet voor iedereen is the sky the limit, niet iedereen heeft het breed. Deze levenskunstenaars leven heel zuinig, maar toch voelen ze zich de koning te rijk. Het leven is mooi, als je het maar wil zien. Maar hoe doe je dat zonder veel geld?
«
»
23:30 De Mol
Een spel waarbij verschillende kandidaten samen moeten werken om geld voor een pot te verdienen. Echter is één van hen 'de Mol', degene die het spel in het geheim probeert te saboteren. De rest moet erachter komen wie deze saboteur is.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers