TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:45 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Gene Bervoets. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
12:40 Puur Oosters
Wie al in het restaurant van Quyên ging eten, heeft ze ongetwijfeld al geproefd: de befaamde lenterolletjes met scampi. Quyên laat zien hoe je deze rolletjes heel makkelijk thuis kan maken en ze geeft haar recept voor het krokantje van scampi prijs.
«
»
12:50 Nuances
Thierry Theys laat zien hoe Yellowfin tonijn op verschillende manieren klaargemaakt kan worden.
«
»
13:20 Peppe's Sicilië
Peppe gaat op pad in het groen, langs de zee en over de bergen op zoek naar wilde asperges.
«
»
13:40 Man With a Plan
Een sneeuwstorm zorgt ervoor dat de familie Burns niet op bezoek kan bij hun grootouders tijdens kerstmis, Adam en Andi proberen uit alle macht een kerstramp te voorkomen.
«
»
14:05 Man With a Plan
Adams oudste dochter heeft voor het eerst haar maandstonden, maar Andi is onbereikbaar. Adam ziet zich dus genoodzaakt om haar zelf bij te staan tijdens deze mijlpaal.
«
»
14:30 Two and a Half Men
Alan wordt achterdochtig wanneer blijkt dat Charlie en Lyndsey het steeds beter met elkaar kunnen vinden. Hij krijgt het gevoel dat er meer aan de hand is.
«
»
14:55 Two and a Half Men
Charlie is er zwaar van overtuigd dat Rose getrouwd is. Hij raakt meer en meer in de ban van haar en lijkt bijna geobsedeerd te zijn. In de tussentijd tapen Jake en Eldridge zichzelf in en halen allemaal gevaarlijke stunts uit.
«
»
15:15 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
16:45 De Mol
Een spel waarbij verschillende kandidaten samen moeten werken om geld voor een pot te verdienen. Echter is één van hen 'de Mol', degene die het spel in het geheim probeert te saboteren. De rest moet erachter komen wie deze saboteur is.
«
»
18:00 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
18:45 Friends
Ross steekt de draak met de overgevoelige mannelijke nanny die Rachel voor Emma heeft uitgekozen. Phoebe moet kiezen tussen haar vriend Mike en een ex. Chandler voelt zich bedreigd wanneer Monica het heeft over een collega die geestiger is dan hij.
«
»
19:25 Friends
Ross ontdekt bij toeval dat het zingen van de ongepaste tekst van Baby Got Back de enige manier is om Emma in slaap te krijgen, maar hij durft Rachel de truc niet te vertellen. Intussen weet Phoebe geen indruk te maken op Mike's stijve ouders.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Bompa Bockie
Bockie twijfelt over zijn keuze om geschminkt verder te gaan in het woonzorgcentrum. Temidden van zijn twijfels leert hij waardevolle lessen over vriendschap op late leeftijd en het belang van een potje Rummikub.
«
»
22:05 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels en zijn Belgen hebben het over welzijn en onwel zijn. Dit is met onder meer een getuigenis van Sam Gooris over een gênant kwaaltje.
«
»
22:50 Het Perfecte Plaatje
De kandidaten worden verdeeld in duo's en moeten proberen om een lelijke portretfoto van elkaar te maken. Daarna moeten ze het hoofd boven water houden, want de jury verwacht een spectaculaire actiefoto van een wakeboarder met opspattend water.
«
»
00:10 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers