TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Smossen Mag
De appelen en peren worden opgeblonken en ook de oven krijgt nog een laatste poetsbeurt. Cel, Thomas en Luca zijn de smossertjes van dienst en maken samen met topsmosser Roger van Damme een échte peren- en een échte appeltaart klaar.
«
»
09:25 Pasta & Risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagný Rós maakt een heerlijke tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
09:40 Toasted on wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS. En het toeval wil dat dé culinaire godfather van Antwerpen, Johan Segers, met de fiets passeert aan Het Eilandje en kan komen proeven.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:00 Op de Rooster
Johan Segers en Vlaams Minister President Kris Peeters leggen zalm, mosselen en tarbot op de grill.
«
»
13:25 De wereld op je bord
De Griekse keuken kent ook zijn klassiekers en dan liefst met veel heerlijke Griekse olijfolie. Chef Terry schotelt Hanne een lightversie van moussaka voor. Geen schotel badend in de olijfolie, maar lekker licht op z'n Grieks.
«
»
13:50 Tot op het Bot: Het Rund
Johan Segers gaat bezig met de ossenstaart om te laten zien dat er meer dan soep mee te maken is.
«
»
14:10 Friends
Joey's vergeefse pogingen om aan Ross vergeving te vragen voor het feit dat hij Rachel ten huwelijk had gevraagd, leiden slechts tot een bezoekje aan het ziekenhuis. Rachel zoekt wanhopig naar een manier om de huilende Emma stil te krijgen.
«
»
14:40 Friends
Doordat Rachel voortdurend naar Emma's kinderarts belt, ziet deze zich genoodzaakt om haar als patiënt te schrappen. Maar Ross voelt er zich niet prettig bij als Rachel zijn arts van vroeger als vervanger benadert.
«
»
15:05 Two and a Half Men
Charlie is in de wolken wanneer blijkt dat Berta's tijdelijke vervangster schitterend werk levert. Ondertussen denkt Alan dat de ex-man van Evelyn hem bedreigt.
«
»
15:30 Two and a Half Men
De ex van Charlie, Courtney, wordt vrijgelaten uit de gevangenis, en hij besluit, ondanks hun gezamenlijke verleden, om haar andermaal te verwennen. Alan vreest dat Courtney de goedheid van zijn broer opnieuw wil misbruiken.
«
»
15:50 Het Beste Bod
Zes experten en zes bekende Vlamingen schuimen verschillende rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Door het tactisch steekspel van tegen elkaar opbieden, proberen ze de verkoper te overtuigen.
«
»
16:30 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
17:45 Blind gekocht
Pieter en Mevin gaan op zoek naar een nieuwe woning voor hun gezinnetje van drie. Ze wonen momenteel in de studentenbuurt rond de universiteit van Hasselt en dat zorgt soms voor wat overlast.
«
»
19:00 Friends
Phoebe vreest dat ze haar nieuwste potentiële vriendje, Mike, kwijtraakt. Haar twijfel wordt nog verergerd door de opmerkingen van Ross. Intussen is Monica ten onrechte bezorgd dat Chandler een fetisj voor haaien heeft.
«
»
19:25 Friends
Phoebe en Joey doen alle moeite om hun mooie tafel in een chic restaurant te behouden in afwachting van hun vrienden die samen met hen Phoebe's verjaardag zouden komen vieren, maar Rachel, Ross, Monica en Chandler hebben allemaal oponthoud.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Nonkels: Terugblik Seizoen 1
In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen van Nonkels een terugblik op wat er zich afspeelde in het eerste seizoen.
«
»
21:16 Nonkels
Innocent volgt een integratiecursus bij Anke, waar hij verliefd wordt op een medecursiste. Dat veroorzaakt paniek bij Pol, die er alles aan doet om de schijn van het schijnhuwelijk op te houden.
«
»
22:00 Viva la Feta
Presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham ontvangen acteur Wim Willaert, die openhartig over een seksuele escapade vertelt die hij in zijn tienerjaren met een andere jongen beleefde.
«
»
23:10 Bompa Bockie
Nieuwsgierig naar de ups en downs van het ouder worden duikt Bockie een maand lang als bewoner een wzc in. Om zijn medebewoners te leren kennen organiseert Bockie een housewarming maar dat blijkt een uitdaging te zijn.
«
»
00:10 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers