TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een theater van dansende verfpotten treedt op, een blokkenpuzzel van een tijger en het Boekenmeisje speelt een spelletje hengelen.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
In een parfumlaboratorium raakt Stoppeltje bevriend met een kleine leerling. Hij probeert te helpen met het maken van een parfum, maar kan zich moeilijk concentreren door alle verschillende geuren.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
06:25 Rintje
Rintje helpt bij oma het servies uitzoeken. Wat oud en versleten is moet weg, de rest gaat in de kast zodat het goed bewaard blijft. Als Rintje vervolgens met oma tikkertje en verstoppertje wil spelen merkt hij dat oma niet meer hard kan rennen.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky ontdekt dat de dinosaurussen van weleer brieven op papier schreven. Hij raakt geïnspireerd om een echte brief te schrijven aan zijn held: SuperDino.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga besluiten de nieuwe naaimachine van de uitvinder te gebruiken om op maat gemaakte kleding voor zichzelf te maken, maar doen dit zonder toestemming van de eigenaar te vragen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet een meisje, dat een worm heeft gevonden. Ze ontdekken dat de worm een heel zacht velletje heeft en grappig beweegt. Samen brengen ze hem veilig naar huis.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou worden gebeten door een mug. Niets ernstigs, behalve dat Ferdinand, die een echte dramaturg is, allerlei vreselijke en belachelijke dingen verzint die kunnen gebeuren als ze gebeten worden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper heeft een verrassing voor zijn zus, maar komt in de problemen als hij geen hulp accepteert.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Saïd en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil drummen. Marie knutselt voor Samson een drumstel. Wanneer het drumstel af is, is Samson niet meer te houden. Hij drumt de hele tijd. Echt, de hele tijd. Hij blijft maar gaan. Marie wordt er knettergek van.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu gaan kersen plukken, maar hun wandeling op het platteland loopt uit op een gevaarlijk avontuur. Het is ongelooflijk hoe alledaagse ongelukjes kunnen leiden tot grote uitvindingen die de loop van de mensheid veranderen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en Lilit hebben elk een lievelingskever. Geweldig, nu zijn ze kevermaatjes. Maar elk van hen is ervan overtuigd dat die de beste kever heeft.
«
»
07:50 Lou
Lou belooft Richard dat ze op zijn neefje Peppo zal passen, die in de stad op bezoek is. De twee zijn vrienden geworden tijdens hun skivakantie en Lou kijkt ernaar uit. Maar dan hoort ze dat Tristan haar moeder heeft uitgenodigd voor een rollenspel.
«
»
08:00 Kids on the block
Mourad haalt slechte punten op school. Hij durft het niet aan zijn vrienden te vertellen. De Boefjes proberen er munt uit te slaan en schakelen stiekem de hulp in van de slimme Younes.
«
»
08:15 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
08:30 De Smurfen
Knutselsmurf vindt een camera uit zodat Schildersmurf portretten kan maken van de Smurfen.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Na een partijtje badminton met Piya zakt Oggy in zijn ligstoel. Maar wanneer Jack op zijn scooter aankomt om Piya een lift aan te bieden, stort Oggy in en ondanks zijn vermoeidheid is Oggy niet van plan zijn status als superoom te verliezen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
In de oudheid zitten Molang en Piu Piu naar een wagenrace te kijken. Een van de deelnemers moet echter het onderspit delven omdat zijn paard gewond is. Hij biedt Molang aan om hen te vervangen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Leonardo da Vinci. Ze merken dat het niet makkelijk is om het hulpje van een genie te zijn, vooral wanneer ze de taak krijgen om een ongehoorzame postduif te vangen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De Zootram is kapot en Ziggy moet hem repareren. In de tussentijd vermaken de anderen zich door elkaar verhalen te vertellen over hun favoriete tram-transformaties.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Na een lange dag in de Zoo nemen de dieren de tram terug naar de krater. Onderweg komt Scottie erachter dat hij zijn knuffelsteen George kwijt is. En zonder George kan Scottie niet slapen.
«
»
09:30 De Smurfen
Hippe Smurf, Domme Smurf en Dichtersmurf lopen verloren rond in het bos en slagen er niet in om de juiste plant te plukken voor Grote Smurf.
«
»
09:40 De Smurfen
Gargamel verandert zichzelf in een slak zodat Boerensmurf hem naar het Smurfendorp zal leiden.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy geeft Piya een kanarie, maar terwijl hij op de kakkerlakken jaagt, laat hij hem ontsnappen. De kakkerlakken en Oggy moeten zich vermommen als een kanarie om hun domheid niet te verraden aan Piya.
«
»
10:00 Tok Tok
Het is de beurt aan de kuikens om beleefdheid en goede manieren te leren van de geiten.
«
»
10:05 Tok Tok
Poivre mist discretie en bescheidenheid. Hij zal moeten leren wanneer hij andermans privacy schendt.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Roger zetten hun reis voort; ze komen een gestrande buitenaardse robot tegen, Spirit.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Roger en Spirit zijn op zoek naar het blauwe kristal dat Spirits ruimteschip van energie kan voorzien. Aan de voet van de vulkaanberg biedt een vreemde koekoek aan om de vrienden naar de top te leiden.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Marceline is in het dorp is met haar circus en haar berenjong meneer Biboe. Als Pinokkio een reddingsactie op touw zet om meneer Biboe te bevrijden, brengt hij iedereen onbedoeld in gevaar.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er is een gemene kabouter in het dorp die iedereen probeert te verleiden met kristallen bollen. Als ze erin kijken komt hun grootste nachtmerrie uit.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella haalt haar ouders over om te gaan recyclen voor het grote staatsdiner, maar ze vindt dat onverwachte cadeaus de avond tot een mislukking maken.
«
»
10:55 Royals Next Door
Het is tijd voor het grote paasfeest van de stad, waar elk jaar de paashaas van het jaar wordt gekozen. Stella schrijft Lumina in voor de wedstrijd, maar dit blijkt een grote vergissing te zijn.
«
»
11:10 Lou
Lou had zich alles zo mooi voorgesteld. Ze gaat met haar beste vriendin Mina naar de EHBO-cursus in het park. Daar pakt ze haar crush Tristan vast en oefent mond-op-mondbeademing met hem. Maar helaas loopt het heel anders.
«
»
11:25 Lou
Lou wil een band vormen om op te treden op het straatfeest dat haar vriend, pizzeria-eigenaar Gino, dit jaar plant. Ze slaagt erin een paar amateurmuzikanten op te trommelen, maar tijdens de eerste repetities breekt er ruzie uit.
«
»
11:35 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Drie skaters dwalen door de stad, op zoek naar een plek om te skaten. Overal krijgen ze het deksel op de neus. Uiteindelijk gaan ze zelf op het stadhuis hun rechten opeisen. Daar is veel lef voor nodig.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
12:50 Helden
De Helden gebruiken een slingertouw.
«
»
13:05 DierenDetectives
Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt dat Oggy een geheime tuin heeft waar hij relaxt. Ze vindt het geweldig en is vastbesloten er in te gaan met de kakkerlakken, die een paar mooie kersen hebben gespot: Oggy's kleine hoekje van het paradijs dreigt te worden vernield.
«
»
13:40 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
13:50 Lou
Pizzeria-eigenaar Gino is verliefd geworden. Iedereen is blij voor hem, maar Lou kan het helemaal niet vinden met zijn nieuwe vriendin, de charmante Canadese Jacqueline. Om erachter te komen of zij het juiste meisje voor Gino is, stalkt ze haar.
«
»
14:05 Royals Next Door
Bijna alle meisjes op school hebben de nieuwste grote kettingen, daarom wil Stella er ook een. Omdat haar zakgeld al op is, leent ze stiekem de ketting van haar moeder.
«
»
14:20 Tok Tok
Constance misbruikt haar macht over de kinderen en beveelt hen om alles voor haar te doen. De meiden leren haar een lesje door hun rollen om te draaien.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Roger en Spirit worden in een tunnel met snoepstrepen gezogen, waardoor ze in een grote grot terechtkomen die vol zit met zombiepinguïns die zich uitsloven om suiker te vinden.
«
»
14:30 Prinsessia
Linde vindt dat Roos teveel tijd doorbrengt in de badkamer. Het Prinsessia-reglement wordt ingevoerd: iedere prinses mag één regel verzinnen. Al gauw maken de prinsessen misbruik van het reglement om elkaar op te jutten.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor en Koenraad hebben ruzie, dus Koenraad besluit dat Pinokkio zijn beste vriend is. Maar Pinokkio is daar niet heel blij mee.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als de zeepkistenrace weer van start gaat, probeert de commissaris alles om te winnen. Hij speelt vals door zijn kar om te wisselen en zijn tegenstanders te intimideren. Wanneer de deelnemers dat door krijgen, gaan ook zij valsspelen.
«
»
15:20 Molang
Als de lakei van Lodewijk XIV per ongeluk de pruik van de koning verplettert, haast hij zich naar de pruikenmakers: Molang en Piu Piu. De twee vrienden werken hard om een prachtige nieuwe pruik te maken.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil graag eens in de plaats van Marie in het ijssalon staan, want dan kan hij de nieuwe pet van Marie opzetten. Hij doet alsof hij zijn benen heeft gebroken en vraagt Marie om hem te vervangen als turnjuf.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sep wil graag dapperder zijn zodat hij kan deelnemen aan alle onverschrokken activiteiten die Mush-Mush en Lilit voorstellen. Dus besluit hij een broek van beschermend schuim te laten maken.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Meneer Magoo vindt de pop uit zijn kindertijd en wil hem laten repareren, maar hij gaat naar het huis van Wezel en denkt ten onrechte dat het de speelgoedreparatiewerkplaats is. Wezel stopt Fizz in de pop.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Het is Valentijnsdag en Fizz is in zijn nopjes met zijn Fizzrozen. Magoo plant de perfecte date voor Weasel en Linda en besluit de twee mee te nemen op een rondleiding door het riool.
«
»
16:00 Imago
Als ze zich klaarmaken om het Nabakh-land te verlaten, worden de kinderen tegengehouden door lokale bewakers die Azrohk een krachtremmende ketting om zijn nek leggen om hem te dwingen bij hen te blijven.
«
»
16:30 Rox
Kevin, een acteur, wordt met de dood bedreigd; Rick en Xavier willen hem beschermen. De kolonel geeft hen toestemming, hierdoor belanden ze in de spannende wereld van de film.
«
»
16:55 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Een VIP-ontmoeting voor Sien en Nidal: ze maken kennis met het vliegend hert, een reusachtige en heel zeldzame kever.
«
»
18:15 Nachtwacht
Cooper en Helena verdwijnen spoorloos. De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, maar die doen normaal gezien geen vlieg kwaad. Het duurt niet lang voor ze op het spoor komen van een slecht wezen dat hen aanstuurt.
«
»
18:40 De Hoppers
Geert houdt van kerst. Hij vindt het zo jammer dat kerst maar één dag per jaar gevierd wordt. De Hoppers beslissen om vanaf nu elke dag kerst te vieren om Geert een plezier te doen.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy katapulteert de kakkerlakken in Bobs huis in een augurkenpot. Walgend gooit de hond de pot in een vuilnisbak en Piya werft haar oom om de insecten te bevrijden, niet vermoedend dat Oggy er alles aan doet om de operatie te saboteren.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond besluit op zoek te gaan naar muzikanten uit het hele dierenrijk. Van zinloze papegaaiduikers tot een vals zingende pinguïn, hij heeft moeite om dieren te vinden die echt kunnen zingen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Van een operazingend kuiken tot een gorilla stand-upcomedian en een vogelgoochelaar genaamd Gavin, Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat proberen tevergeefs een aantal clips van getalenteerde dieren op te graven.
«
»
19:40 Jenny
Jenny heeft paniekaanvallen. Haar psycholoog vertelt haar dat ze die beter onder controle kan houden als ze de trigger ontdekt en een geruststellend beeld vindt om te visualiseren.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
In deze laatste aflevering spelen de laatste twee deelnemers de finale. Zij moeten vijf kleine opdrachten volbrengen, waardoor het feest kan losbarsten. De snelste mag de trofee mee naar huis nemen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers