TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: AustraliŽ
De laatste dates worden vervolgd. Jake weet nog steeds niet hoe Bec over hem denkt. Jason plant een romantische date voor Alana. Na de dates gaan de mannen en de vrouwen apart van elkaar een avondje stappen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Sarah Beeney reist af naar Surrey om een stel te helpen bij het renoveren van hun huis om meer opslagruimte te creŽren. Haar verrassende plan zorgt voor veel enthousiasme bij de jonge Britse familie.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 GPs: Behind Closed Doors
Sommige patiŽnten moeten de huisartsen doorverwijzen naar meer gespecialiseerde collega's.
«
»
12:50 Renovate Don't Relocate
Sarah gaat opnieuw op bezoek bij twee families die nieuwe problemen hebben bij hun huis. Jo heeft een totale renovatie nodig en een nieuwe badkamer beneden.
«
»
13:45 Blind getrouwd: AustraliŽ
Tijdens het laatste etentje wordt de Honesty Box geopend, waarmee de eerlijkheid van de stellen op de proef wordt gesteld. Er doen geruchten de ronde dat Bryce een geheime vriendin heeft.
«
»
15:05 GPs: Behind Closed Doors
De dokters behandelen twee patiŽnten die eerder geholpen zijn en weer dringende hulp nodig hebben.
«
»
16:00 Alles Mag Weg
Kimbo en Joost organiseren een verkoop van gemeentemateriaal in Middelkerke. Michael en Igor van Veilbalie zijn ondertussen druk bezig met een oude pastorijwoning in Dikkele.
«
»
17:10 MasterChef AustraliŽ
De laatste drie thuischefs nemen het op tegen het team van het Filipijns-geÔnspireerde Serai-restaurant van chef-kok Ross Magnaye. In een MasterChef-klassieker moeten de chefs kiezen tussen tijd en ingrediŽnten.
«
»
18:15 Home and Away
Marilyn twijfelt om een vervolginterview te geven over haar ervaringen met Stunning Organics. Ze wil niemand teleurstellen, maar is bang voor nieuwe bedreigingen. Justin licht Theo in over Andrew.
«
»
18:45 Ambulance
Er komt een noodoproep binnen over een patiŽnt die de Theems inloopt. Hoewel de patiŽnt uit het water is getrokken, vreest de bemanning dat de patiŽnt het risico loopt op secundaire verdrinking.
«
»
20:00 Premier League Darts
De twaalfde speeldag vanuit Rotterdam, Nederland.
«
»
23:40 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Een man wil zijn huurder uitzetten die hem nu meer dan 35.000 pond schuldig is. De vrouw was dakloos en werkloos toen ze er kwam wonen, maar beloofde de huur te betalen zodra ze weer aan het werk ging. De termijn is verstreken.
«
»
00:35 Ambulance
Er komt een noodoproep binnen over een patiŽnt die de Theems inloopt. Hoewel de patiŽnt uit het water is getrokken, vreest de bemanning dat de patiŽnt het risico loopt op secundaire verdrinking.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers