TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Lui wil bewijzen dat hij even goed kan golfen als Klus en mept met zijn stick hard tegen het balletje. Te hard.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder het boek De witte kabouter gevonden. Kwebbel vraagt Plop om het verhaal voor te lezen. Ondertussen trekken Lui en Klus zich terug in de keuken. Ze zullen een taart bakken. Maar Klus heeft problemen met het meel.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel heeft haar balletrokje aangetrokken want ze gaat met Lui dansen. De klassieke danspasjes vormen geen enkel probleem, tot Lui haar moet optillen.
«
»
06:15 Blinky Bill
Blinky verveelt zich al heel snel nadat Jacko naar zijn tante gaat om daar te logeren. Blinky's moeder stelt voor dat hij in het beekje gaat spelen, maar als hij daar aankomt, blijkt dat er geen water stroomt.
«
»
06:30 Heidi
Francesco en Rico verhuizen naar hun eigen chalet, vlak voor de start van het jaarlijkse Wolpertinger festival.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Akka besluit dat Nils, Martin en Gorgo een examen algemene ganzenkennis moeten afleggen. Wanneer ze slagen, worden ze volwaardige leden van de troep.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
De brief die de meisjes vandaag krijgen, is echt een hele leuke: iemand wil weten hoe Karen, Kristel en Josje er zouden uitzien als ze rocksterren waren.
«
»
07:20 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 Hallo K3
Als Josje op verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen zoals dubbele beglazing, besluit ze een solocarrière uit te bouwen. Dat gaat niet zo gemakkelijk als verwacht.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Wolkie probeert Knoest op de kast te jagen, maar Knoest is niet onder de indruk van zijn flauwe grappen. Later viert Troldorp het jaarlijkse oogstfeest, voorzien van overheerlijke gerechten.
«
»
08:55 Super Monsters
De krachten van de supermonsters worden plotseling omgewisseld. Het is voor even leuk om iets te kunnen wat je normaal niet kan, maar na een tijdje willen de kleine monstertjes hun eigen kracht weer terug.
«
»
09:05 Super Monsters
Hun ouders zijn de beroemdste monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.
«
»
09:15 Jabaloe
Niemand wil het geluksklavertjevier van Sheriff Jack kopen, dus hij maakt de cowboys wijs dat ze ongeluk zullen hebben als ze zijn klavertjevier niet kopen. Om ervoor te zorgen dat ze zijn klavertjevier zeker kopen, helpt hij het ongeluk een handje.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Week van het Kerstmenu: Soep: crème van paddenstoel met cannelloni van gedroogde entrecôte.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tante Maria vindt een koffertje vol besmeurd geld op haar pleintje. Koen en Lotte vermoeden dat het geld afkomstig is van een overval van eerder die dag. Om de daders te vatten kunnen ze rekenen op onverwachte hulp.
«
»
12:25 Milo
Milo zingt de preselecties voor Robyn vlekkeloos, op één foutje na. Robyn vreest voor problemen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mieke is bang dat Iris domme dingen gaat doen. Lucas heeft nieuws. Rudi neemt zichzelf voor om rust te nemen, maar begint al snel weer te twijfelen. Jelle zoekt ondertussen contact met Inez.
«
»
14:10 Wittekerke
Marie-Jeanne ligt met zichzelf in de knoop. Ook Frank is nog altijd op zoek naar zijn diepste ik.
«
»
15:20 The Good Doctor
Shaun merkt dat Paul, de conciërge in het ziekenhuis, zich niet goed voelt en wil enkele testen doen. Om zijn punt te bewijzen, moet Shaun eerst de sceptische Melendez overtuigen.
«
»
16:20 Superstore
Wanneer een nieuw initiatief het personeel dwingt om vriendelijker te zijn voor de klanten, leert Amy Jonahs ouders kennen. Ze ontdekt dat hij niet helemaal eerlijk tegen hen is geweest.
«
»
16:45 Aspe
Fred Sermont neemt samen met drie anderen deel aan een experiment om een nieuw medicijn te testen, maar 's nachts verdwijnt hij uit het ziekenhuis zonder enig spoor na te laten. Het team van Van In hecht eerst weinig belang aan de zaak.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een nachtelijke inbraak op school. De daders kunnen ontsnappen, maar laten gelukkig wel een spoor na. Een man die kampt met een burn-out verdwijnt 's nachts uit zijn bed. Robin en Tom gaan naar hem op zoek.
«
»
18:20 Milo
De geselecteerden voor het toonmoment zijn bekend. Alice en Pol bezoeken een specialist die vermoedt dat Alice waarschijnlijk begint te dementeren. Fran is toch nog jaloers, maar Liam vindt dat ze hem moet vertrouwen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Véronique probeert indruk te maken door Linus uit de nood te helpen. Mieke voelt zich eenzaam.
«
»
20:40 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel trekken naar de rommelmarkt in het centrum van Gent. Stand-upcomedian Henk Rijckaert vormt een duo met Jacques, terwijl Belle Perez met Axel op stap gaat.
«
»
21:55 Blind Gesprongen
Audric, Sarah en Victor hebben nu een tijdje kunnen proeven van hun nieuwe job. Ze praten erover.
«
»
23:00 Telefacts
De Britse stad Barrow-in-Furness stond twee jaar geleden in rep en roer: een jonge vrouw, Ellie Williams, beweerde dat een bende mannen haar seksueel had uitgebuit.
«
»
23:55 Familie
Véronique probeert indruk te maken door Linus uit de nood te helpen. Mieke voelt zich eenzaam.
«
»
00:30 The Good Doctor
Shaun merkt dat Paul, de conciërge in het ziekenhuis, zich niet goed voelt en wil enkele testen doen. Om zijn punt te bewijzen, moet Shaun eerst de sceptische Melendez overtuigen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers