TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 DCI Banks
Annie Cabbot gaat met zwangerschapsverlof. Banks krijgt de koele maar efficiënte Helen Morton als vervangster toegewezen. Samen onderzoeken ze de moord op Jennifer Lewis.
«
»
03:15 DCI Banks
De detective bezoekt zijn ouderlijk huis om het nieuws te brengen over Roy's dood als het onderzoek verandert in een dubbel-moordonderzoek.
«
»
04:10 Silent Witness
Nikki vermoedt dat er iets aan de hand is, wanneer Thomas zich niet aan haar kant schaart. Ze probeert haar theorie te bewijzen. Ondertussen volgen Jack en Clarissa een forensisch spoor.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch maakt jacht op een katholieke man die verdacht wordt van een poging tot moord op de protestantse burgemeester van de stad.
«
»
06:00 Ghosts
Op Button House is de grote dag aangebroken, maar alle plannen worden verstoord door abnormale weersomstandigheden. Mike, Alison en de geesten moeten hun krachten bundelen om datgene waar ze zo hard voor hebben gewerkt te bereiken.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Met de vrees voor een onheilspellende toekomst wil James zo snel mogelijk weer bij Helen zijn.
«
»
07:25 Father Brown
Father Brown botst met een invloedrijke nieuwe pastoor en zijn positie als priester komt in gevaar.
«
»
08:10 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeest op een vissersboot loopt fataal af wanneer de gastheer doorboord met een harpoen op het strand wordt aangetroffen. De vraag is hoe een van de opvarenden het gedaan kan hebben terwijl de boot nooit van zijn plaats is geweest.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Tijdens een archeologische opgraving worden de stoffelijke resten van een heilige gevonden. Dat zorgt voor opschudding in het dorp, zeker als Barnaby en Nelson erachter komen dat er nog meer onder het dorp begraven ligt.
«
»
10:00 Midsomer Murders
Tijdens een archeologische opgraving worden de stoffelijke resten van een heilige gevonden. Dat zorgt voor opschudding in het dorp, zeker als Barnaby en Nelson erachter komen dat er nog meer onder het dorp begraven ligt.
«
»
10:45 Call the Midwife
Wanneer zuster Hilda afwezig is vanwege een opfriscursus, neemt zuster Julienne de huisbezoeken over. De nieuwe leerling-vroedvrouwen hebben hun plek gevonden en er heerst een gevoel van hoop.
«
»
11:40 Darby and Joan
De spanningen lopen hoog op wanneer Jack en Joan op oudjaarsavond in een dorpscafé een hotelkamer moeten delen. Wanneer er na middernacht brand uitbreekt, zijn ze vastbesloten te achterhalen wie de brandstichter is.
«
»
12:25 Death in Paradise
Het team van Honoré reageert verbaasd op een nieuwe moord die verband houdt met de Tiana-zaak. Ze moeten het grootste mysterie ooit oplossen.
«
»
13:20 The Chelsea Detective
Max en Layla onderzoeken de moord op de manager van een kunstgalerie, die na afloop van een exclusieve tentoonstelling is gewurgd. Omdat er schilderijen zijn verdwenen, lijkt het om een uit de hand gelopen overval te gaan.
«
»
14:05 The Chelsea Detective
De kluis wordt eindelijk geopend, waarna het lot van Rebekah duidelijk wordt. Het team vraagt zich af of de zaak mogelijk verband houdt met de moord op Chris.
«
»
15:05 Father Brown
Father Brown bezoekt Chummy's vakantiekamp samen met een paar andere genodigden. Het duurt niet lang voordat er iemand wordt vermoord. De tweede moord staat op het punt plaats te vinden als Father Brown niet waakzaam is.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de moord op een dinergast bij het Chettam Park House. Een inbreker die de bijnaam `the Creeper' heeft gekregen, terroriseert de omgeving, en de detectives vermoeden dat hij ook hier actief is geweest.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de moord op een dinergast bij het Chettam Park House. Een inbreker die de bijnaam `the Creeper' heeft gekregen, terroriseert de omgeving, en de detectives vermoeden dat hij ook hier actief is geweest.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een man bekent dat hij zijn baas heeft vermoord, hoewel hij zich er niets van kan herinneren. Neville is ervan overtuigd dat de zaak niet zo simpel is als het lijkt en is vastbesloten de waarheid te achterhalen en de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
19:00 London Kills
De vrouw van DI David Bradford wordt vermist. Wanneer de zoon van een parlementslid wordt vermoord, vinden de rechercheurs haar handtas in het huis van het slachtoffer. De vraag is hoe de tas daar is terecht gekomen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch onderzoek doet naar sterfgevallen rond Egyptische antiquiteiten, is Crabtree ervan overtuigd dat de doden het gevolg zijn van een vloek.
«
»
21:00 The Mallorca Files
Miranda en Max onderzoeken de dood van een wereldberoemde dj, vlak na zijn optreden in een populaire nachtclub op Mallorca. Het onderzoek leidt de twee rechercheurs naar een geavanceerd drugsnetwerk.
«
»
22:00 Beyond Paradise
DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha hebben Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon. Humphrey aanvaardt de vacature van inspecteur bij het politiebureau van Shipton Abbott.
«
»
23:10 Scott & Bailey
Inspecteur Rachel Bailey van de politie van Manchester is kwaad omdat ze gedumpt is door haar vriend. Ze voegt zich bij haar collega Janet Scott om de moord op een zwanger Turks meisje te onderzoeken.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Murdoch is in het Engelse Bristol beland, waar hij moet rennen voor zijn leven. Hij lijkt aan geheugenverlies te lijden en kan zich niet herinneren wie hij is.
«
»
00:55 Boiling Point
Terwijl het nieuwe restaurant Point North belangrijke investeerders te gast heeft, worstelt chef-kok Carly met persoonlijke demonen en raakt haar personeel door de chaos in de keuken tot een kookpunt.
«
»
01:55 The Change
Linda merkt dat ze vergeetachtig wordt en vreest dat ze aan beginnende dementie lijdt. Als de huisarts haar vertelt dat het in feite de menopauze is, besluit ze haar leven om te gooien en terug te keren naar de bossen waar ze is opgegroeid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers