TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Ultimate Police Interceptors
De Ultimate Police Interceptors gaan de weg op met de beste verhalen van de supersnelle, adrenalinejunkiespecialisten terwijl ze de misdaad in de straten van Groot-Brittannië bestrijden.
«
»
14:55 Ultimate Police Interceptors
In Durham zitten de agenten een verdachte op de hielen die een voertuig gestolen heeft. Wanneer ze de man en een medeplichtige oppakken bij hem thuis, schopt die laatste wild om zich heen.
«
»
15:55 All New Traffic Cops
In Bradford achtervolgt de politie een man door een woonwijk. Een benzinedief probeert op iedere manier te ontsnappen en in Yorkshire verstoren twee drugdealers de rust.
«
»
16:50 Walker, Texas Ranger
Bankovervaller Roy Buchanan wordt gearresteerd, maar kort daarop alweer vrijgelaten. Deze keer krijgt hij echter niet alleen Walker en Trivette achter zich aan, maar ook de moordlustige premiejager Boone Waxwell.
«
»
17:45 Ultimate Police Interceptors
In Bradford scheurt een gestolen Ford Ranger aan meer dan 160 km/u langs de verkeerde kant van een tweevaksbaan. In een poging om de politie van zich af te schudden, zwemt de bestuurder het kanaal over.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
In Halifax eindigt een achtervolging in een zware botsing. In Leeds wordt een bestuurder van een busje aangehouden. Hij heeft niet de juiste papieren en komt niet door een drugstest, dus hij raakt z'n busje, rijbewijs en vrijheid kwijt.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Ontdek de ware betekenis van 'autopech' wanneer enkele mislukkingen op vier wielen de revue passeren. Een slapende student wordt op nogal abrupt wijze gewekt. Een Poolse agent wordt gefopt.
«
»
20:35 Surrogates
In een utopische wereld onderzoeken FBI-agenten een moord die verbonden blijkt te zijn aan de uitvinder van technologie die mensen in staat stelt te leven door de ogen van een robot die een versie van henzelf is.
«
»
22:15 Ultimate Police Interceptors
In Bradford scheurt een gestolen Ford Ranger aan meer dan 160 km/u langs de verkeerde kant van een tweevaksbaan. In een poging om de politie van zich af te schudden, zwemt de bestuurder het kanaal over.
«
»
23:10 Godfather of Harlem
Chin Gigante wordt vrijgelaten uit de gevangenis en probeert Joe Colombo uit de Commissie te zetten.
«
»
00:15 Godfather of Harlem
Bumpy en Chin roepen Morgenthau's hulp in om te voorkomen dat Colombo en Battle een lading heroïne, wapens en cocaïne binnenbrengen. Stella moet kiezen tussen Colombo en haar vader.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Don't Worry Be Happy' (Play4)

In Kontich begint Sabrina aan de ochtend samen met haar dochters. Vroeger runde ze een bloeiende kinderopvang, maar na een burn-out sloot ze de deuren. Sindsdien moet ze meer letten op hun uitgaven en heeft ze geleerd dat je met minder ook gelukkig kan zijn. In Brugge heeft Peter een hectische dag voor de boeg, hij moet een bestelling leveren.

'Don't Worry, Be Happy', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers