TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:20 De gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
10:00 De gezonde goesting
Wat eten we straks? Die vraag beantwoordt healthy foodie Steffi vandaag met gezonde variaties op klassieke gerechten.
«
»
10:25 Geen uitzending
«
»
12:25 Tooldokter
Stootkar 1
«
»
12:35 Tooldokter
Stootkar 2
«
»
12:55 Mijn tuin
De tuin ontwaakt
«
»
13:15 Het zelfbouwhuis
Vrije tijdsmagazine.
«
»
13:30 Geen uitzending
«
»
15:35 Roger van Damme desserts
Vandaag: dé chocoladecake. Roger gebruikt goeie boter als centraal ingrediënt en legt in detail uit hoe je een heerlijk cakebeslag maakt.
«
»
15:55 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
16:15 Peppe's Sicilië
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
16:35 Big Brother
Er worden opnieuw enkele onbekende Vlamingen en Nederlanders samen opgesloten in het inmiddels wereldberoemde Big Brother-huis. En dat gaat traditiegetrouw gepaard met een wekelijkse liveshow.
«
»
17:40 Assisen
Ballerina Eveline Van Laecke doet auditie bij de danscompagnie van topchoreograaf Samuel Indria. 14 jaar later wordt Indria op de avond van de première van zijn nieuwe voorstelling vermoord gevonden.
«
»
18:40 Over de oceaan
De oceaan is nu erg ruw geworden en heeft de Polygala met zijn bemanning stevig in zijn greep. Tijdens de nacht wordt door iemand van de bemanning een mysterieuze misdaad gepleegd.
«
»
19:55 De rechtbank
We volgen straffe en opvallende rechtszaken, horen pleidooien van beklaagden en raadsmensen en zien strenge maar rechtvaardige rechters vonnissen vellen.
«
»
20:55 De Verhulstjes
Ellen vecht tegen het gemis van Marcel en ook Leo mist zijn maatje. Die trekt Ellen dan maar uit bed voor een ochtendwandeling.
«
»
21:55 Jan Jaap op zondag
Op zijn eigenzinnige manier leert hij samen met de kijker thuis de centrale gast beter kennen tijdens de show, naar voorbeeld van de Amerikaanse latenightshows.
«
»
22:55 Sports Late Night
Met de hoogtepunten van speeldag 25 in de Jupiler Pro League: KRC Genk - Antwerp, Anderlecht - STVV, Standard - KV Kortrijk en Zulte Waregem - KV Oostende.
«
»
23:55 Jan Jaap op zondag
Op zijn eigenzinnige manier leert hij samen met de kijker thuis de centrale gast beter kennen tijdens de show, naar voorbeeld van de Amerikaanse latenightshows.
«
»
00:55 Sports Late Night
Met de hoogtepunten van speeldag 25 in de Jupiler Pro League: KRC Genk - Antwerp, Anderlecht - STVV, Standard - KV Kortrijk en Zulte Waregem - KV Oostende.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
04:50 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending - Play4
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers