TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
«
»
08:35 Roger van Damme - Goud 2
Marc Herremans - Charlotte van aardbeien
«
»
09:00 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Lang leve het varken en dan ook echt ALLE onderdelen ervan. Vandaag maakt Johan Segers één van zijn favoriete delen van het varken klaar, de poot.
«
»
09:20 Puur oosters
Quyên maakt een gerecht klaar dat iedereen onmiddellijk met de oosterse keuken associeert: kipsaté met pindasaus.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
11:35 De ambachter
In deze aflevering van De Ambachter volgen we leernaaister Dominique Dufait. Zij toont ons hoe ze een handtas in leer naait.
«
»
11:55 Mijn tuin
Met plezier tuinieren.
«
»
12:20 Het zelfbouwhuis
Oprit aanleggen met grindstabilisatiematten.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
15:40 De smaaktoerist
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
16:15 A la carte
Iedereen heeft wel een gerecht dat hem doet terugdenken aan vroeger. Iets wat moeder of grootmoeder klaarmaakte en waar je gek op was, en wat niemand anders op die manier kon bereiden.
«
»
16:40 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouter bereidt vandaag de cocktails Yellow Fever, Le Rat Blanc en Rio Jockey Club Gin 'n' Tonic.
«
»
16:55 Huizenjagers vakantiehuizen
Benny en Patricia waren tot 2013 zaakvoerders van verschillende restaurants, waaronder zelfs een sterrenzaak.
«
»
17:50 Huizenjagers vakantiehuizen
Raf en Wendy dromen al een tijdje van een relatief eenvoudig huisje, bungalow of chalet aan de zee om te genieten van elkaar en met vrienden.
«
»
18:45 Huizenjagers vakantiehuizen
Naast hun vaste job, runnen Daphné en Kenneth ook nog een B&B. Ze zoeken iets volledig out of the box en potentieel om te verhuren.
«
»
19:35 Huizenjagers vakantiehuizen
Deze Aalstenaars zijn échte carnavalisten. Ze zoeken een tweede verblijf tussen Nieuwpoort en Koksijde om te genieten en af en toe te kunnen ontsnappen aan hun drukke levens.
«
»
20:35 Rampage: Big Meets Bigger
Primatoloog Davis Ookoye heeft een bijzondere vriendschap met de gorilla George. Wanneer George in aanraking komt met een experimenteel serum, beginnen hij en andere dieren enorm te groeien.
«
»
22:40 Sports Late Night
Met een verslag van de derde speeldag in de Jupiler Pro League: KRC Genk - KAS Eupen, Charleroi - KV Oostende, KV Kortrijk - STVV en KV Mechelen - Union.
«
»
23:45 The Last Dance
Dennis Rodmans attitude en energie helpen het team om te winnen, maar creëren drama buiten het veld. De Bulls hebben eind jaren 80 moeite om van de Pistons te winnen.
«
»
00:55 Sports Late Night
Met een verslag van de derde speeldag in de Jupiler Pro League: KRC Genk - KAS Eupen, Charleroi - KV Oostende, KV Kortrijk - STVV en KV Mechelen - Union.
«
»
01:50 Sports Late Night
Met een verslag van de derde speeldag in de Jupiler Pro League: KRC Genk - KAS Eupen, Charleroi - KV Oostende, KV Kortrijk - STVV en KV Mechelen - Union.
«
»
02:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers