TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
07:10 De sterrenkaart
In deze reeks brengen we een eigenzinnige mix van acht sterrenrestaurants waarin de chef telkens zijn signatuurmenu presenteert. Het wordt watertanden voor lekkerbekken.
«
»
07:45 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
08:10 Tot op de graat
Johan Segers leert ons werken met een echte designvis uit de Noordzee: de makreel.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Roger
Rubriek waarin Roger de kijker elke aflevering leert hoe je kan doe-het-zelven, bouwen en verbouwen in je eigen huis of tuin.
«
»
10:50 Zo doe je het
Tuinberging 1
«
»
11:00 Zo doe je het
Tuinberging 2
«
»
11:10 Zo doe je het
Tuinberging 3
«
»
11:20 Het zelfbouwhuis
Vloerafwerking: ontkoppelingsmatten plaatsen
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Lekker lang leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
15:15 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
15:35 De sterrenkaart
In deze reeks brengen we een eigenzinnige mix van acht sterrenrestaurants waarin de chef telkens zijn signatuurmenu presenteert. Het wordt watertanden voor lekkerbekken.
«
»
16:20 Personal trainers
De jonge moslima Asli, mama van vijf kinderen, heeft samen met vijf andere vrouwen Staerk opgericht. Nog een nieuw gezicht is de Argentijnse personal trainer Fausto.
«
»
17:25 Topdokters
Dr. Nadjmi trekt naar Iran om er schisisoperaties uit te voeren. Dr. Ombelet probeert een vrouw te helpen die reeds ivf-behandelingen onderging.
«
»
18:35 James De Musical
James Cooke ontvangt de enige echte Natalia voor haar muzikale verhaal. En dat start bij Nathalie, een klein meisje dat in een heel groot huis woont.
«
»
19:55 The Hobbit: The Desolation of Smaug
Na een succesvolle doortocht over en onder de Mistige Bergen moeten Thorin en zijn gezelschap beroep doen op een machtige vreemdeling voordat ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren.
«
»
23:00 De ambassade
Een Syrisch koppel uit New York, wil na 17 jaar eindelijk hun zoon gaan bezoeken in België, maar door hun nationaliteit krijgen ze misschien geen visum van de ambassade in New York.
«
»
00:00 Tweedehands deluxe
Het door voormalig projectontwikkelaar James Constantinou opgerichte pandjeshuis is gespecialiseerd in zeer exclusieve en dure objecten.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers