TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
08:10 Beach Barbecue
Zon, zee, strand... de perfecte combinatie voor een zomerse Beach Barbecue! (Wind)surfen, kiten, klimmen, zwemmen, of zelfs gewoon lekker zonnebaden.
«
»
08:30 Tot op de graat
Johan Segers zet ook vandaag een minder populaire Noordzeevis in de schijnwerpers: de bot. Deze vis leeft in grote hoeveelheden in onze Noordzee, maar is minder bekend bij de consument.
«
»
10:55 Hallo roger
Lekkende wc herstellen
«
»
11:00 Zelf gedaan, goed gedaan
Racewagens en voeghulpstuk
«
»
11:10 Tooldokter
Schaafbank
«
»
11:30 Het zelfbouwhuis
Het kiezen en plaatsen van een houten trap
«
»
15:05 Lekker lang leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
15:30 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
16:15 Personal trainers
Kevin baat in Hasselt een yogacentrum uit. Bodybuilder op rust Johnny gaat op excursie naar het Nederlandse Schiedam en ex-militair Lesley Dada praat en traint sneller dan haar eigen schaduw.
«
»
17:25 Da's Dikke Liefde
Frť heeft op skivakantie zijn spinningbike meegenomen ťn een frietketel ťn een verlovingsring. Hij wil zijn Sofie ten huwelijk vragen, maar gaat kapot van de stress.
«
»
18:40 Opvoeden doe je zo
Met Lieven Scheire, Kelly Pfaff, Lotte Vanwezemael en James Cooke.
«
»
19:55 The Hobbit: An Unexpected Journey
De hobbit Bilbo begint, samen met tovenaar Gandalf en dertien dwergen, aan een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug.
«
»
23:15 Nonkels
Het lijkt einde verhaal voor Innocent. De hele familie gaat tot het uiterste om te zorgen dat hij kan blijven, maar hij wil niet met alle plannetjes meespelen.
«
»
00:00 De ambassade
Een Belg wordt gearresteerd op de luchthaven van Phnom Penh voor drugssmokkel. Ambassadeur Philippe houdt meteen een spoedvergadering.
«
»
01:10 Tweedehands deluxe
Het door voormalig projectontwikkelaar James Constantinou opgerichte pandjeshuis is gespecialiseerd in zeer exclusieve en dure objecten.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kim Clijsters: Come Back Home' (Eén)

Ooit was Kim Clijsters de beste tennisster van de planeet, onze Belgische trots. Ze won vier grandslamtitels, drie WTA-Finals en de harten van de hele tenniswereld. In 2019, zeven jaar na haar laatste officiŽle wedstrijd, begint Kim in alle stilte te werken aan een plan waar niemand nog rekening mee houdt: een comeback op het hoogste niveau. Stap per stap brengt ze haar team op de hoogte en begint ze stilaan haar oude topsportleven terug op te pikken. Al is er een groot verschil met zeven jaar geleden: de weg naar het veld combineert ze met haar gezin en drie kinderen. Want diep vanbinnen blijft Kim bovenal een toegewijde mama. En dat maakt de spreidstand alleen maar lastiger en de frustratie tijdens de trainingen alleen maar groter.

'Kim Clijsters: Come Back Home', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers