TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
08:10 Beach Barbecue
Zon, zee, strand... de perfecte combinatie voor een zomerse Beach Barbecue! (Wind)surfen, kiten, klimmen, zwemmen, of zelfs gewoon lekker zonnebaden.
«
»
08:30 Tot op de graat
Johan Segers zet ook vandaag een minder populaire Noordzeevis in de schijnwerpers: de bot. Deze vis leeft in grote hoeveelheden in onze Noordzee, maar is minder bekend bij de consument.
«
»
10:55 Hallo roger
Lekkende wc herstellen
«
»
11:00 Zelf gedaan, goed gedaan
Racewagens en voeghulpstuk
«
»
11:10 Tooldokter
Schaafbank
«
»
11:30 Het zelfbouwhuis
Het kiezen en plaatsen van een houten trap
«
»
15:05 Lekker lang leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
15:30 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
16:15 Personal trainers
Kevin baat in Hasselt een yogacentrum uit. Bodybuilder op rust Johnny gaat op excursie naar het Nederlandse Schiedam en ex-militair Lesley Dada praat en traint sneller dan haar eigen schaduw.
«
»
17:25 Da's Dikke Liefde
Fré heeft op skivakantie zijn spinningbike meegenomen én een frietketel én een verlovingsring. Hij wil zijn Sofie ten huwelijk vragen, maar gaat kapot van de stress.
«
»
18:40 Opvoeden doe je zo
Met Lieven Scheire, Kelly Pfaff, Lotte Vanwezemael en James Cooke.
«
»
19:55 The Hobbit: An Unexpected Journey
De hobbit Bilbo begint, samen met tovenaar Gandalf en dertien dwergen, aan een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug.
«
»
23:15 Nonkels
Het lijkt einde verhaal voor Innocent. De hele familie gaat tot het uiterste om te zorgen dat hij kan blijven, maar hij wil niet met alle plannetjes meespelen.
«
»
00:00 De ambassade
Een Belg wordt gearresteerd op de luchthaven van Phnom Penh voor drugssmokkel. Ambassadeur Philippe houdt meteen een spoedvergadering.
«
»
01:10 Tweedehands deluxe
Het door voormalig projectontwikkelaar James Constantinou opgerichte pandjeshuis is gespecialiseerd in zeer exclusieve en dure objecten.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers