TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Puur oosters: Japans
Het is niet alleen in ónze keuken een succes, ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren.
«
»
07:35 Njamma Mia!
Met onze Italiaanse charmeur Peppe de kookpotten induiken is altijd een festijn. Vandaag vind je er risotto uit Veneto.
«
»
07:50 Roger van Damme desserts
Vandaag staat eiwit als ingrediënt centraal. Roger maakt er bokkenpootjes mee. Je zal dit koekje vast en zeker herkennen.
«
»
08:05 Roger van Damme: Bakken
Een biscuit bakken is op zich niet moeilijk, je moet alleen weten hoe. Roger van Damme geeft tips & tricks om hem helemaal te doen lukken en smeert hem in met zelfgemaakte chocolademousse.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 De ambachter
In De Ambachter volgen we mensen die als job of hobby een ambacht uitoefenen. In deze aflevering maken we kennis met Amélie Masquelier, die ons toont hoe ze een lampevoet renoveert.
«
»
10:45 Simple diy
Knus binnenkomen
«
»
11:00 Mijn tuin
Bewaren van kruiden
«
»
11:15 Het zelfbouwhuis
Een trap gieten in beton
«
»
11:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Fingerfood
Wrap met kip en pittige cocktailsaus - Grissini met dip van geitenkaas.
«
»
15:10 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
15:35 Peppe's pasta
Fans van de Italiaanse deegwaren, spits je oren en smaakpapillen! Want onze chef Peppe Giacomazza maakt vandaag een pastagerechtje dat enorm snel te maken is.
«
»
15:50 Huizenjagers
Wenting en Alexander, allebei financieel adviseur, zijn verloofd. Makelaars Clint, Stijn en Tinne gaan voor hen op zoek naar een modern, ruim huis in regio Dijleland.
«
»
16:45 Huizenjagers
Na twee jaar samenwonen zijn verkoopster Lynn en dj Davy op zoek naar een groter huis waar genoeg plaats is om zowel binnen als buiten feestjes te geven, liefst in een rustige straat.
«
»
17:45 Huizenjagers
David en Audrey gaan volgend jaar trouwen en zijn op zoek naar een instapklare, grote woning met ruimte voor een naai- en pottenbakkersatelier.
«
»
18:40 Huizenjagers
Dorien en Ronald vormen een sportief koppel dat droomt van een woning met voldoende ruimte om een fitnessruimte op te starten.
«
»
19:45 Come Dance with Me
Elf jonge danstalenten dagen hun ouders uit om deel te nemen aan een danscompetitie, maar mama en papa zijn geen sterren op de dansvloer. Jury: Jeny Bonsenge, Jan Kooijman en James Cooke.
«
»
21:20 A Star Is Born
Jackson Maine is een aan lagerwal geraakte countryzanger. Hij staat aan de rand van de afgrond wanneer hij de onbekende zangeres Ally ontdekt. De twee beginnen een hartstochtelijke liefdesrelatie.
«
»
00:00 Exploding Sun
Tijdens de eerste vlucht van een ruimteschip waarmee passagiers een retourvlucht naar de maan kunnen maken, gaat er iets vreselijk mis. Hierdoor wordt al het leven op aarde ernstig bedreigd.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers