TVgids - Play 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Roger van Damme de tien hamvragen.
«
»
07:20 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je de grootste klassiekers uit de Belgische keuken op z'n best op tafel tovert.
«
»
07:50 Roger van Damme: Bakken
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Roger van Damme bakt vandaag kleine cakes met walnoten. Het recept van het beslag is echt eenvoudig.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 Tweedehands deluxe
Het door voormalig projectontwikkelaar James Constantinou opgerichte pandjeshuis is gespecialiseerd in zeer exclusieve en dure objecten.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Tot op het Bot: Het Rund
Chef Johan Segers staat ervoor bekend om ook de minder bekende delen van een dier met veel liefde te bereiden en vandaag kiest hij dan ook voor de wangen van het rund.
«
»
14:45 A la carte
Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees.
«
»
15:10 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
15:35 Harry Potter and the Half-Blood Prince
Wanneer Harry aan zijn zesde jaar aan Hogwarts-toverschool begint, komt hij in het bezit van een geheimzinnig toverdrankenboek dat ooit eigendom is geweest van de onbekende Half-Blood Prince.
«
»
18:35 Viervoeters
Steven en Klaartje hebben tijd en ruimte om een derde hond te verwelkomen. Belangrijk is dat de nieuwe hond overeenkomt met de twee andere honden Dillon en Sam.
«
»
19:45 De Rechtbank
Acht nieuwe rechters en politierechter Marco Ossena Cantara van Verviers tonen hoe moeilijk het soms is om knopen door te hakken, het recht te laten geschieden en eerlijke vonnissen te vellen.
«
»
20:50 Scheire en de Schepping
De klacht van deze week komt van de Zweedse bioloog Magnus Whalberg. Hij vermeed in de jaren negentig een militaire escalatie tussen Zweden en Rusland door in een haring te knijpen.
«
»
21:55 Trafiek Axel
Axel Daeseleire trekt naar Odessa in Oekrane, waar daten een heuse industrie is: mannen van over de hele wereld komen erheen om hun droomvrouw te vinden. Tegen de juiste prijs, natuurlijk.
«
»
22:55 De Cooke & Verhulst Show
James Cooke en Gert Verhulst ontvangen in hun geheel eigen en zinnige stijl de bekendste koppen van het land en nieuwe frisse verschijningen.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 A la carte
Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees.
«
»
05:35 DIY (Do It Yourself)
Mocca Almond Drink, chocolade decoraties, mini-pizza en fish sticks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers