TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
De lekkerste zender van het land bestaat 10 jaar! En dat vraagt om een smaakvolle terugblik. Onze njam!-chefs krijgen 10 hamvragen voorgeschoteld.
«
»
07:55 Nuances
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
08:25 Roger van Damme: Bakken
Eén keer per jaar overkomt het je. Jarig zijn. Je kan het dan aan anderen overlaten, of je kan er gewoon zelf voor zorgen, voor een verjaardagstaart.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 Sports Late Night
Met een verslag van de derde speeldag in de Jupiler Pro League: Beerschot - Union, KV Mechelen - KAS Eupen, STVV - Zulte Waregem en KV Kortrijk - KRC Genk.
«
»
11:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
15:00 A la carte
Marjan Casier uit Heist-aan-Zee komt langs moeders kant uit een vissersfamilie. Wanneer ze als kind bij haar grootouders was, stond er dan ook steevast vis op het menu.
«
»
15:25 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
15:50 Komen eten
De 21-jarige studente voedings- en dieetkunde Lore is een vrolijke en hippe vogel. Ze is nog jong, maar ze weet wat ze wilt en gaat helemaal op haar doel af.
«
»
16:40 Komen eten
De 27-jarige Gentenaar Ruben heeft één grote passie in het leven: cocktails. Hij werkt als cocktail bartender in een hippe cocktailbar.
«
»
17:35 Komen eten
De 26-jarige Charnele is een creatieve duizendpoot die weet wat ze wil en al veel meegemaakt heeft.
«
»
18:25 Komen eten
De 33-jarige interieurarchitect Wouter ontvangt zijn gasten in zijn prachtige woning vol verrassingen. Of hij ook de nodige stijl op zijn borden kan toveren, is nog maar de vraag.
«
»
19:15 Blind gekocht
Mila en Mathias krijgen na maanden wachten eindelijk hun woning te zien. Sandra en Michael zijn al 8 jaar samen en mogen zich al 4 jaar man en vrouw noemen.
«
»
20:25 Raiders of the Lost Ark
1936. Archeoloog Indiana Jones heeft in de jungle van Peru een gouden beeldje gevonden. Het wordt hem echter meteen afhandig gemaakt door zijn rivaal René Belloq.
«
»
22:40 't Is gebeurd
Thomas Huyghe en Marc Cambré selecteren in 't Is Gebeurd heerlijke fragmenten uit het archief van VT4, VIER en Woestijnvis. Een mengeling van legendarische beelden, geestige herinneringen en een constante staat van glimlach.
«
»
23:00 Sports Late Night
Met een verslag van de derde speeldag in de Jupiler Pro League: Standard - Antwerp, OH Leuven - Charleroi, RSC Anderlecht - RFC Seraing en KV Oostende - KAA Gent.
«
»
23:55 Topdokters
Dr. Ann Vandenbroucke is geriater in AZ Damiaan in Oostende. Op de psychogeriatrische afdeling is een dementerende vrouw opgenomen.
«
»
01:00 Sports Late Night
Met een verslag van de derde speeldag in de Jupiler Pro League: Standard - Antwerp, OH Leuven - Charleroi, RSC Anderlecht - RFC Seraing en KV Oostende - KAA Gent.
«
»
01:50 Sports Late Night
Met een verslag van de derde speeldag in de Jupiler Pro League: Standard - Antwerp, OH Leuven - Charleroi, RSC Anderlecht - RFC Seraing en KV Oostende - KAA Gent.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers