TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag: Dominique Persoone.
«
»
07:10 Nuances
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
07:40 Roger van Damme: Bakken
Vandaag legt Roger van Damme koffiekoeken in zijn bakkersdoos. Hij maakt er ronde met rozijnen en frangipane, en een hele resem met chocolade.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 De douane in actie
Speurhondgeleiders doen een grote ontdekking in een container van een vrachtschip uit Zuid-Amerika. In Vlissingen komt het duikteam van de douane in actie bij de controle van een vrachtschip.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 De dagschotel
Vandaag: Dominique Persoone - Mosselen met pittige tomatensaus.
«
»
14:15 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediënt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
14:35 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
15:05 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten.
«
»
15:20 Komen eten
Marc (60) is directeur van drie woon- en zorgcentra en zou dus moeten weten hoe hij zorg draagt voor zijn gasten vanavond.
«
»
16:15 Komen eten
De 42-jarige Maria werkt in een hotel en daar doet ze eigenlijk alles wat er in een hotel kan gedaan worden.
«
»
17:05 Komen eten
Dylan is met zijn 21 jaar de benjamin van het gezelschap, maar zijn ambitie is niet min. In het professionele leven staat hij achter het fornuis en hij droomt er dan ook van een eigen zaak te starten.
«
»
18:00 Komen eten
Annick (49) is kapster van beroep en volgens haar is een kapsel creëren een kunst. Ze begon met kappen op haar 17de en is er echt door gepassioneerd.
«
»
19:00 Blind gekocht NL
Kaat en Maarten huren samen een bescheiden appartement in het drukke centrum van Rotterdam, maar in deze fase van hun leven zijn zij toe aan ruimte en rust.
«
»
20:25 Heat
Neil McCauley is een crimineel die al heel wat jaren achter de tralies heeft doorgebracht. Wanneer McCauley een gepantserde truck overvalt, stort inspecteur Vincent Hanna zich op de zaak.
«
»
23:45 Topdokters
Kinderorthopedist prof. Frank Plasschaert opereert een jongen met een zware verkromming aan de wervelkolom. Ook longarts dr. Eva Van Braeckel moet meteen aan de slag.
«
»
00:55 World's Most Luxurious
'World's Most Luxurious' volgt dit keer makelaar Shawn. Hij verkoopt enkel aan de rijksten der aarde. Zo gaat hij op zoek naar een huis voor een miljardair.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers