TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Ellemieke's KIDchen
Vieruurtjes: bananensushi, havermoutkoekjes en aardbeiensmoothie.
«
»
09:10 Tot op de graat
Ook Johan Segers heeft zo zijn favorietjes en de zonnevis is er één van.
«
»
09:30 Urban BBQ
Werelds - Michaël Vrijmoed
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 De douane in actie
We maken kennis met het speciale undercoverteam van de Douane dat op Schiphol probeert drugssmokkelaars te onderscheppen.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:55 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
In deze aflevering komt sterrenchef Wout Bru naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Wout zijn smaakpapillen zijn bijzonder kritisch. Een uitdaging dus voor onze meester-mixoloog Manuel Wouters.
«
»
16:10 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
16:35 Smossen mag
Trendsetters Loïc (12 jaar), Duncan (8 jaar) en Ounsia (9 jaar) maken volgens recepten van hun coach Roger van Damme een etagère vol met verschillende soorten cakejes.
«
»
17:05 Huizenjagers
Sarah en Renaat zoeken een karaktervol huis op fietsafstand van Brugge. Er mag gerust wat werk aan de woning zijn, zolang er maar een grote tuin aanwezig is.
«
»
17:55 Huizenjagers
Dierenartsen Astrid en Stephanie zoeken een huis waar ze een gezin kunnen stichten. Het huis moet ruim, licht rustig gelegen en instapklaar zijn. Ze beschikken over een budget van 320.000 euro.
«
»
18:40 Huizenjagers
Véronique en Gaetan zoeken een huis in de buurt van Beernem. Ze verwachten een eerste kindje en ze willen dichter bij hun werk gaan wonen.
«
»
19:30 Huizenjagers
Rik, Tabitha en hun twee zonen willen een prachtig pand om een B&B uit te baten en te wonen. Het is voor hen erg belangrijk dat het op wandelafstand van centrum Brugge is.
«
»
20:25 Vacation
Rusty Griswold neemt zijn gezin mee op een roadtrip naar het pretpark Walley World. Het doel van de reis is de familie dichter bij elkaar te brengen, maar de dingen gaan niet zoals gepland.
«
»
22:20 Creed
Adonis Johnson is de zoon van de overleden bokser Apollo Creed. Hij droomt van een bokscarrière en gaat daarom naar Philadelphia om in de leer te gaan bij de legendarische Rocky Balboa.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers