TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:12 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
08:07 Vroege Vogels
De Kop van Schouwen: een van de zeldzame uitgestrekte duingebieden in Zeeland waar je je echt op een eiland waant. Hier krijgt het zand vrij baan waardoor de stranden eindeloos lijken.
«
»
08:53 Krabbé zoekt Kahlo
Frida Kahlo groeit op tijdens de 10-jarige revolutie van 1910, waarin het Mexicaanse volk zich ontworstelt aan drie eeuwen Spaanse overheersing en dertig jaar dictatuur.
«
»
09:40 Brommer op zee
Tim Krabbé vertelt over zijn boek 'Onkrijgbaarheid', dat gaat over een grote liefde tussen twee mensen die niet echt voor elkaar kiezen, maar elkaar ook niet los kunnen laten.
«
»
10:26 Podium Klassiek
Mezzosopraan Tania Kross over de muziek van Curaçao. Centraal staat daarbij de muziek van componist Oswin 'Chin' Behilia.
«
»
11:32 Inside Offside
Lukás Pulko is een Romani-voetballer uit Tsjechië die zijn professionele carrière moest opgeven door een blessure. Hij heeft één droom: hij wil dat er een voetbalveld in zijn wijk komt.
«
»
12:02 De publieke tribune
In gezinnen waar huiselijk geweld speelt of dreigt, leeft bij ouders vaak onmacht, schaamte en angst om hun kinderen te verliezen. Hierdoor is de drempel om hulp te zoeken groot.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:14 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:58 MAX Maakt Mogelijk
Op 28 oktober is het 80 jaar geleden dat de Joodse familie Levie vanuit hun huis in Spijkenisse weggevoerd werd door de Duitsers. Hond Max doolt dagenlang rond het huis, jankend en wachtend.
«
»
14:28 College Tour
De muziek van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi scoort miljoenen streams op Spotify en zijn werk is te horen in Oscarwinnende films als 'Intouchables' en 'Nomadland'.
«
»
15:13 Nu te Zien!
In de expo 'Double Act' in het Centraal Museum in Utrecht worden schilderijen van 17de-eeuwse meesters naast hedendaagse videokunst van o.a. Marina Abramovic en Steve McQueen geplaatst.
«
»
15:29 Fryslân DOK
Syds Wiersma van het Fries Film Archief wordt gegrepen door twee vooroorlogse films over Joodse jongeren die op de Friese klei leren hoe je boer wordt. Hij gaat op reis om te ontdekken wie zij waren.
«
»
16:04 Kruispunt
Nederlands bekendste priester Antoine Bodar (77) viert dit najaar zijn 30-jarig priesterjubileum. Met intieme vrienden en betrokken critici kijken we naar zijn veelbewogen leven in en buiten de kerk.
«
»
16:30 Zin in zondag
Kim-Lian onderzoekt een nieuw zondagsritueel: een frisse duik in zee. Ze gaat mee met zwemgroep 'de badmutsen' die, weer of geen weer, de Noordzee in gaan.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:06 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:12 Petrus in het land
We zijn in de protestantse gemeente van Dongen-Rijen. In de historische Ruïnekerk van Dongen worden we welkom geheten door dominee Henrieke ten Thije.
«
»
17:32 MAX Maakt Mogelijk
Al jaren helpt MAX Maakt Mogelijk ouderen in Oost-Europa de winter overleven door voedselpakketten en hout uit te delen. Voor het eerst komt daar een Winteractie in Nederland bij.
«
»
18:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
18:21 EenVandaag
Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:58 EO Metterdaad
Zamir uit Kirgizië leeft al dertig jaar op straat, nadat hij als 14-jarige jongen door zijn familie werd achtergelaten. Hij probeert te overleven door te eten uit vuilcontainers.
«
»
19:08 Ik mis je
Nabestaanden vertellen over het verlies van een dierbare op begraafplaatsen door heel Nederland.
«
»
19:23 Crux
We volgen iemand bij wie de actualiteit persoonlijk aanklopt en om een reactie vraagt. Verschillende mensen in uiteenlopende situaties, maar met één ding gemeen: ze zijn christelijk.
«
»
20:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
20:30 Sterren op het doek
Na zijn winst bij 'De slimste mens' in 2021 is entertainer Rob Kemps overal te zien en te horen. Op televisie met Matthijs van Nieuwkerk in 'CHANSONS!', maar ook in onder andere 'Ik hou van Holland'.
«
»
21:12 Nu te Zien!
Directeur van het Teylers Museum Marc de Beyer bekijkt in het Van Gogh Museum de iconische topstukken van de Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:08 Mediastorm
Hoe komt de publieke opinie tot stand en hoe wordt die gevoed door de verschillende media, het politieke circuit en het lobbycircuit? Hoe worden we onbewust gestuurd in onze mening?
«
»
22:42 Dalgliesh
Mei 1975. Er worden twee lichamen met overgesneden keel gevonden in een Londense kerk: de dakloze man Harry Mack en het ontslagnemende parlementslid Paul Berowne.
«
»
00:12 De Nachtzoen
Lange dagen werken in de zinderende hitte: het leven van arbeidsmigranten in Qatar is zwaar.
«
»
00:27 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:04 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers