TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Onderbreking
«
»
11:10 The Bold Type
Er wordt iemand nieuw aangenomen om de digitale afdeling te gaan leiden. Jane schrijft vervolgens een artikel over waarom een man geen plaats heeft bij een vrouwenblad.
«
»
12:00 Onderbreking
«
»
14:30 Flashdance
De 18-jarige Alex Owens heeft geen gemakkelijk leven. Overdag werkt ze als lasser in een staalfabriek en 's avonds danst ze in een bar. Ze droomt hardop van een carrière als professionele danseres.
«
»
16:15 Parks and Recreation
De vrienden van Ann proberen een valentijnsdate voor haar te regelen. Ron en Andy helpen Ben bij het oplossen van de raadsels die Leslie hem bezorgd heeft voor Valentijnsdag.
«
»
16:45 Parks and Recreation
Leslie probeert goedkeuring te krijgen van de politiechef. Dave vertelt Leslie dat hij nog steeds gevoelens voor haar heeft. Andy probeert een themalied te maken voor de campagne van Leslie.
«
»
17:10 Parks and Recreation
Leslie probeert een balans te vinden tussen haar werk en haar campagne, maar dat leidt alleen maar tot nog meer chaos. Chris raakt gehecht aan de hond van Andy.
«
»
17:40 9-1-1
De 118 rukt uit om een meisje te redden in een onbestuurbare luchtballon en schiet te hulp als de stroom uitvalt door een hoogtewerker. Athena's leven komt in gevaar als ze een serieverkrachter zoekt.
«
»
18:40 Mean Girls
Als dochter van natuurwetenschappers heeft Cady Heron haar hele jeugd in Afrika doorgebracht. Wanneer ze op haar zestiende naar de VS terugkeert, moet Cady voor het eerst naar school.
«
»
20:35 Moulin Rouge!
De Londense Christian komt naar het Parijse Montmartre om over 'het leven' te schrijven. Hij ontmoet er Toulouse-Lautrec, die hem overhaalt het stuk 'Spectacular Spectacular' te schrijven.
«
»
22:55 All of Us
Huisvrouw Cathy heeft nog maar enkele maanden te leven en komt terecht in een zelfhulpgroep van ongeneeslijk zieke patiënten.
«
»
00:55 Bridge and Tunnel
Jill heeft een voorstel voor Jimmy. Bij Stacey en Mikey wakkeren oude gevoelens weer op. Pags vindt het maar niks dat zijn pas gescheiden moeder een afspraakje heeft met de vader van Stacey.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers