TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Xena, The Warrior Princess
Xena zit een bende rovers op de hielen, aangevoerd door de moordzuchtige en wrede Hesiod.
«
»
14:05 Xena, The Warrior Princess
Xena wordt aangevallen door vier moordzuchtige premiejagers.
«
»
15:05 The Graham Norton Show
Gasten: Melissa McCarthy, Octavia Spencer, David Schwimmer, Nick Mohammed, Frank Skinner en Michelle Visage. Muzikale gast: Steps.
«
»
16:10 Police Interceptors
Bob Hoyle achtervolgt een zilveren Ford Ka en de bestuurder lijkt zich niet zomaar gewonnen te willen geven. Harry Jeffrey zet ondertussen te voet de achtervolging in op een drugsdealer.
«
»
17:05 Police Interceptors
De agenten verzamelen om een autodief in Wakefield te vatten. De chauffeur ramt tijdens zijn vlucht een benzinestation en wat volgt is een hallucinante achtervolging.
«
»
18:05 Border Security USA
Een jonge Brit arriveert op Detroit Metro Airport om een Amerikaanse vriend, die hij enkel nog maar online heeft gesproken, te bezoeken.
«
»
18:30 Cruises from Hell
Verbluffende beelden laten zien wat er mis kan gaan als we ons op het water wagen. Van enorme cruiseschepen die worden geteisterd door uitzonderlijk weer tot problemen met kleine kano's.
«
»
19:30 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:00 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:35 Warcraft: The Beginning
Er heerst vrede in Azeroth, maar de spanning stijgt wanneer de Orks op zoek zijn naar een nieuwe verblijfplaats. De mensheid benadert hen met wantrouwen.
«
»
22:45 Neighbors 2: Sorority Rising
Mac en Kelly krijgen opnieuw te maken met een luidruchtige studentenbende. Om hen weg te jagen besluiten ze een beroep te doen op hun voormalige aartsvijand: Teddy Sanders.
«
»
00:25 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers