
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:20 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
07:05 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
07:35 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de chef zo ruig & rauw: Jeroen De Pauw! Hij gaat voor kabeljauw. En dat rijmt niet alleen lekker. Hij geeft de hem een krokantje van tomatengremolata en serveert met waterkers. Voor de vrolijke visliefhebber dus!
«
»
08:00 | Peppe's Toscane |
Speciaal voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane, trekt Peppe naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze. Daar vindt hij de beste pecorinokaas (schapenkaas) van de regio.
«
»
08:40 | De Chalet aan de Semois |
De heren zetten hun laatste dag in met een plons in de hottub en een poging tot vissen in de Semois. Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als 4-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
09:25 | Peppe's Pizza |
Peppe bereidt een pizza salsiccia, met Italiaanse worst.
«
»
09:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
10:20 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone puzzelt een broodkrans in elkaar en Edwin Menue scoort met een traag gegaarde kabeljauw.
«
»
10:45 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe gaat voor sugo alla carrettiera romana, een stevige saus uit Rome met porcini, pancetta, tomaat & tonijn. Jeroen gebruikt hem als basis voor zijn volle vissoep.
«
»
11:00 | Het weekmenu |
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
11:45 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
12:35 | Peppe's Pizza |
Onze eigen pizzabakker Peppe gaat vandaag opnieuw voor een klassieker: de pizza tonno, een pizza met tonijn.
«
»
12:55 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla. Balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
13:35 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
14:00 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
14:25 | Pasta & risotto |
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
14:45 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
15:40 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe gaat voor sugo alla carrettiera romana, een stevige saus uit Rome met porcini, pancetta, tomaat & tonijn. Jeroen gebruikt hem als basis voor zijn volle vissoep.
«
»
15:55 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
16:45 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:35 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
18:00 | De Chalet aan de Semois |
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken. Een wilde kajaktocht en zelfs yoga helpen verteren.
«
»
18:55 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
19:30 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
19:55 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
20:35 | De smaaktoerist |
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
21:10 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Sofe Mojito, The Paramaribo Park Club Gin en Screwdriver.
«
»
21:20 | Het perfecte feestmenu |
Vandaag is het de beurt aan Julie Baeckelandt om haar perfecte feestmenu te bereiden. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines.
«
»
22:05 | De dagschotel |
Johan Segers - Gebakken mosseltjes.
«
»
22:30 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
22:55 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
23:45 | Toasted on Wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
00:15 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
00:40 | De dagschotel |
Gnocchi zijn een Italiaanse klassieker. Deze pastaballetjes (of andere vormpjes) van bloem en aardappel zijn dan ook nog eens heel simpel te maken.
«
»
00:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone puzzelt een broodkrans in elkaar en Edwin Menue scoort met een traag gegaarde kabeljauw.
«
»
01:25 | Bal National |
Wim bereidt het het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Met kwaliteitsgehakt én een papje van in melk geweekte beschuit. Hiermee kan iedereen op 1000-en-1 manieren creatief zijn.
«
»
02:05 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla. Balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
02:35 | De smaaktoerist |
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
03:05 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
03:40 | De smaaktoerist |
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
04:10 | Het perfecte feestmenu |
Vandaag is het de beurt aan Julie Baeckelandt om haar perfecte feestmenu te bereiden. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines.
«
»
04:35 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
05:00 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
05:20 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»