TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen Uitzending
«
»
06:15 Maya!
Maya probeert een show over vriendschap te maken voor een groot feest in de weide. Maar tijdens de repetities ontstaat er ruzie tussen de insecten. Lukt het Maya hen op tijd te verzoenen?
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 25 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:00 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 zijn verslaafd aan hun smartphone. Omdat ze het zelf beseffen, spreken ze af om hun smartphones een ganse dag niet te gebruiken: ze gaan offline.
«
»
07:25 VLOGLAB #Stories
De meisjes gaan samen shoppen. Sam heeft een date voor Ruben georganiseerd. Cedric heeft een belangrijke doktersafspraak. Tristan die heeft Fabio goed liggen, maar Kamilla zet Tristan eens goed op zijn plaats... En Seppe heeft een verrassing voor Angela geregeld.
«
»
07:50 Project Mc²
Jeugdreeks.
«
»
08:15 Hallo K3
Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een taartenwedstrijd, waarbij niet altijd eerlijk wordt gespeeld.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
Nadat de Rand wordt aangevallen door een groep Schroeistaarten, zadelen de rijders snel op om ze te verjagen. Maar ze schrikken als ze hen beter in het vizier krijgen.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
De handlangers van Evox willen de Beast Bot-robots van de Power Rangers uitschakelen.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Het is groot vuil in het dorp, maar Nonkel Jef gooit niets weg, integendeel. Zotten Dré introduceert een nieuw caféspel.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Franklin en Bash maken gebruik van een ongebruikelijk argument om ervoor te zorgen dat Infeld zijn vergunning terugkrijgt en opnieuw aan het werk kan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:15 De Rodenburgs
Karel ontdekt dat er veel waarheden zijn die hij nog niet kent over zijn familie. Bénédicte draagt het grootste geheim met zich mee en dat weegt intussen zwaarder dan ze zelf voor mogelijk hield.
«
»
15:20 Private Practice
Wanneer Pete een hartaanval krijgt, proberen Sam, Cooper, Charlotte en Amelia zijn leven te redden. Violet, die op het punt stond Pete en Los Angeles te verlaten, is nergens te bespeuren.
«
»
16:20 Cougar Town
Wanneer Andy besluit om een stand-upcomedyact te doen, krijgt Travis er spijt van dat hij een 'Open Mike'-avond heeft georganiseerd in het koffiehuis.
«
»
16:40 Cougar Town
Jules en Bobby worden privédetectives wanneer zijn boot spoorloos blijkt te zijn.
«
»
17:10 The Voice van Vlaanderen
De laatste twaalf kandidaten bewijzen vandaag in duo's wat ze waard zijn. Dan weten coaches Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster met welk team ze naar de liveshows gaan.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 K3, één jaar later
We volgen Marthe, Hanne en Julia bij de première van de 'Kom Erbij'-tour en tijdens de clipopnames van Mango Mango. De camera's legden het moment vast waarop Hanne groot nieuws te melden heeft.
«
»
21:05 De zonen van Van As
Bambi is in alle staten: zijn Harley Davidson is in beslag genomen, omdat zijn ex de afbetalingen gestopt heeft. Bambi doet zijn beklag bij Frakke.
«
»
21:40 Wat als? - Eindejaarsspecial
Wat als Jezus een lastige puber was? Wat als kerstfeesten een ziekte waren? En wat als de Sint écht van Spanje was?
«
»
22:05 Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier tieners vinden tijdens het nablijven op school een oude spelcomputer met het spel Jumanji erin. Ze besluiten het spel te spelen, maar worden vervolgens letterlijk in het spel gezogen.
«
»
00:25 Le fidèle
Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino 'Gigi' Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte 'Bibi' Delhany. Maar Gigi heeft een geheim.
«
»
02:45 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers