TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:25 Geen uitzending
«
»
16:25 Copy copy
Heugelijk nieuws: 'Copy-copy' heeft een prijs gewonnen. Er komt dus een feest voor iedereen: de drie van Brabans, de drie Waagmansen, Caroline, Bobo, Henk en Diane.
«
»
16:55 Bompa
De hele familie staat op stelten want Bompa zit in de gevangenis. Leo en Sonja trachten hem vrij te krijgen. Ondertussen past Achmed op Joske.
«
»
17:30 Bompa
Bompa heeft als voorzitter van de fietsclub goed nieuws voor de mannen. Meneer Boonen, de huurder van Bompa, zit met een groot probleem: hij heeft water in de kelder.
«
»
18:05 Bompa
Albert en Francine willen nonkel Karel weg. Bompa wordt ingeschakeld om hem te overtuigen naar huis te gaan. André wil er alles aan doen om het tekenatelier van Sonja in orde te krijgen.
«
»
18:40 Bompa
Het is volle maan, maar dat is niet de reden van Sonja's slapeloosheid. Ook Roger heeft slaapproblemen. Astrid raadt hem aan een dokter te raadplegen.
«
»
19:15 Bompa
Is Sonja nu zwanger of niet? Komt er een tweede kindje? De hele familie Vleugels staat in rep en roer. De auto van Roger is gestolen en Bompa Lawijt kan zich moeilijk verstaanbaar maken.
«
»
19:50 Schone schijn
Hyacinth heeft de dominee en zijn vrouw op de thee uitgenodigd. Zoals steeds heeft ze de zaak tot in de puntjes uitgekiend.
«
»
20:25 Schone schijn
Hyacinth kijkt ernaar uit om wat cultuur op te snuiven op haar favoriete landgoed, Carldon Hall.
«
»
21:00 Schone schijn
De problemen van Hyacinth worden torenhoog wanneer ze zich moet onderhouden met raadslid Nugent.
«
»
21:30 Schone schijn
Hyacinth is de geknipte persoon om een speciale lunch voor te zitten in het parochiehuis. Haar sociale status komt echter in gevaar wanneer Daisy Onslow jaloers wil maken.
«
»
22:05 Schone schijn
Hyacinth gaat naar een doopfeest. Voor haar is dit een gelegenheid om haar lage dunk over de rest van haar familie te laten blijken.
«
»
22:40 De Pfaffs
Dave gaat een muurtje slopen en wil deze vervangen door een loodzware steunbalk. Daarvoor heeft hij echter de hulp van zijn zwagers nodig.
«
»
23:25 Magnum
Journaliste Kate Sullivan krijgt informatie doorgespeeld over de voormalige MI6-agent David Bannister. Die zou een aanslag plannen op de premier van een kleine eilandstaat.
«
»
00:25 Zeg 'ns Aaa
Gert-Jan wil samen met Pien het huis naast dat van Lydie kopen om er een sportschool te beginnen.
«
»
00:50 Zeg 'ns Aaa
Gert-Jan en Pien gaan langs bij een sportschool. Gert Jan krijgt er nachtmerries van.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers