TVgids - njam!
Andere zender »
02:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is visdag. Christer Elfving gaat voor gestoomde kabeljauw met scampi, geperste aardappelen en mierikswortel. Hij belooft dat het snel, makkelijk en lekker te maken zal zijn.
«
»
02:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst waagt zich vandaag samen met dessertenmeester Roger van Damme aan een tiramisu. Niet evident op een halfuur tijd, maar het resultaat is overheerlijk. Een flinke portie zoet dit keer.
«
»
03:05 | Open Vuur |
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
03:50 | Foodies & The City |
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
04:20 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
04:35 | De Zomerkeuken |
Chef Jeroen de Pauw zwiert kreeftenstaart op de grill, om er een hotdog 2.0 van te maken. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero natuurlijk. Inclusief hapje en drankje.
«
»
05:00 | De Dagschotel |
Chiara van Emrik maakt Pasta met mosseltjes en venkel.
«
»
05:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»
05:55 | De Zomertafel |
Jan Buytaert en Johan Segers maken samen allerlei zomerse gerechten. Op het menu staat onder andere varkensspiering met gegrilde ananas, een stoofpotje met makreel, papillot van kabeljauw en een salade met doperwtjes en croutons.
«
»
06:25 | Open Vuur |
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
07:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is visdag. Christer Elfving gaat voor gestoomde kabeljauw met scampi, geperste aardappelen en mierikswortel. Hij belooft dat het snel, makkelijk en lekker te maken zal zijn.
«
»
07:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Bart Desmidt een lekker stukje varkenskotelet in jagersaus op tafel.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Dominique gaat naar Oostenrijk en daar zweren ze natuurlijk bij de Wienerschnitzel. Die maakt hij en hij serveert het gepaneerde kalfsvlees met pikante puree.
«
»
08:30 | Foodies & The City |
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
09:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitlof. De chef komt er alles te weten over dit edele product. Daarna maakt hij een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
09:50 | Open Vuur |
De sappigst gegrilde cheeseburger ooit, heerlijk gelakte pulpo met verse Baba Ganoush en een boottochtje met een nat einde. Dat staat er vandaag op het menu voor onze favoriete pitmasters Tom, Dominique en Sam bij Open Vuur.
«
»
10:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»
11:30 | De Gastentafel |
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
12:20 | De Zomertafel |
Jan Buytaert en Johan Segers maken samen allerlei zomerse gerechten. Op het menu staat onder andere varkensspiering met gegrilde ananas, een stoofpotje met makreel, papillot van kabeljauw en een salade met doperwtjes en croutons.
«
»
12:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de chef die kookt in gamellen, bretellen en wie weet ook stiekem in jartellen: Beeckman Jelle. Hij gaat voor bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham. Zoveel meer dan een simpele toast.
«
»
13:15 | Op de Rooster |
Sam de Bruyn en Johan bereiden onder andere kreeft, wilde gamba's, scheermessen en langoest.
«
»
13:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
In 1982 begon chef Danny samen met zijn vrouw Helena een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant dat in 2018 een Michelinster kreeg.
«
»
14:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»
15:05 | Sarah's Sweet Table |
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
15:35 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
16:00 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
16:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
17:10 | Urban Barbecue |
Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad en naast het lekker stukje lamsvlees maken de chefs er ook ratatouille, bulgur en een smakelijk garnituur met aubergine.
«
»
17:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt met Johan Segers. Van een handvol garnalenkoppen kan Johan een heerlijke saus maken. Er komt geen kip aan te pas bij de vol-au-vent met zeetong en garnalen die hij na een halfuur op tafel zet.
«
»
18:15 | Open Vuur |
De sappigst gegrilde cheeseburger ooit, heerlijk gelakte pulpo met verse Baba Ganoush en een boottochtje met een nat einde. Dat staat er vandaag op het menu voor onze favoriete pitmasters Tom, Dominique en Sam bij Open Vuur.
«
»
19:05 | Open Vuur |
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
19:55 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt heerlijke recepten op zijn barbecue. Dit keer maakt hij naanbrood met yoghurt, komkommer en appel, kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
20:15 | Peppe's Sicilië |
In Siculiana maken de gebroeders Santaluccia semola rimacinata, een type bloem waar bijna alle Sicilianen bij zweren. Peppe maakt daar deze keer verse pasta mee en draait ze in de vorm van casarecce, kleine pastakrullen, en serveert ze met gamba's.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt vandaag het fornuis met Jan Buytaert. De culinaire allesweter legt uit wat hij bedoelt met poulette van paling, want dat maken ze vandaag. Het is een Frans gerecht dat bestaat uit gehakt, champignons en paling.
«
»
21:15 | De Zomertafel |
Jan Buytaert en Johan Segers maken samen allerlei zomerse gerechten. Op het menu staat onder andere varkensspiering met gegrilde ananas, een stoofpotje met makreel, papillot van kabeljauw en een salade met doperwtjes en croutons.
«
»
21:50 | Sarah's Sweet Table |
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
22:15 | Peppe's Toscane |
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
22:35 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
23:00 | De Zomerkeuken |
Dagny Ros duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade. Ze start met een pittige mocktail en een hapje van tonijn.
«
»
23:30 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
00:15 | Open Vuur |
De sappigst gegrilde cheeseburger ooit, heerlijk gelakte pulpo met verse Baba Ganoush en een boottochtje met een nat einde. Dat staat er vandaag op het menu voor onze favoriete pitmasters Tom, Dominique en Sam bij Open Vuur.
«
»
01:00 | Foodies & The City |
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
01:35 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»