TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 19: Embrun > Isola 2000 (145 km, vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: Sporza Tour
Live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
16:50 I Am Greta
In 2018 organiseert Greta Thunberg op 16-jarige leeftijd voor het eerst een schoolstaking om aandacht te vragen voor het klimaat. Vanaf dat punt wordt ze steeds groter en groeien haar ideeën uit tot een wereldwijde beweging.
«
»
18:30 The Kim Dynasty: A Family Affair
In april 2022 organiseerde Noord-Korea een van de grootste militaire parades in zijn geschiedenis. De ster van de dag is de Hwaseong 17, een enorme intercontinentale ballistische raket die meerdere kernkoppen overal naartoe kan sturen.
«
»
19:15 Therapie
Er komt een man in therapie die werd bedrogen door zijn vrouw. Kunnen ze dit samen overleven? Een jong meisje durft niet alleen te slapen op haar kamer. Evy Gruyaert vertelt openhartig hoe ze in therapie ging om haar angst onder controle te krijgen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Belpop
Sinds zijn succesalbum 'Birthmarks' in 2001 hoort Piet Goddaer, alias Ozark Henry, tot de meest vernieuwende singer-songwriters van de Belpop. Dat vond ook David Bowie die zich outte als fan van het eerste uur.
«
»
21:30 Les ripoux
Parijs, de jaren tachtig. René Boisrond, een politie-inspecteur van middelbare leeftijd, leidt een rustig leventje. Hij neemt het niet zo nauw met de regels en heeft de gewoonte zoveel mogelijk steekpenningen en commissie op te strijken.
«
»
23:16 Conversations with Friends
De relatie tussen Nick en Frances groeit, wat er voor zorgt dat haar band met Bobbi verslechtert. De spanning loopt op wanneer Melissa's impresario ook nog eens langskomt.
«
»
00:05 Conversations with Friends
Hoewel ze weer thuis zijn, is de situatie met Bobbi bepaald niet verbeterd. Frances bezoekt haar moeder, die last heeft van vreselijke pijn.
«
»
00:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers