TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Eleni staat voor een dilemma: Markus en Christoph geven haar elk een paar oorbellen.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 After Earth
In de nabije toekomst stort Cypher Raigen met zijn zoon Kitai neer op aarde, wat nu onbekend en gevaarlijk terrein is. Omdat zijn vader gewond is moet Kitai het vijandelijke gebied doortrekken om hun laatste redmiddel te vinden.
«
»
16:20 Parks and Recreation
Leslie probeert een videotheek die in financiële problemen zit, te helpen open te kunnen blijven. Chris geeft Tom advies over het omgaan met een moeilijke medewerker. Ann probeert April te dwingen haar vriendin te worden.
«
»
16:50 Las Vegas
Sam zit in financiële moeilijkheden door drie bedrieglijke cliënten. Mary probeert haar grootste angst te overwinnen.
«
»
17:40 Superstore
Amy kan haar kinderidool te ontmoeten. Glenn worstelt met zijn patriottisme. Jonah ontdekt een geheim uit Mateo's verleden. Dina werkt aan een gedenkwaardige sluitingsceremonie.
«
»
18:10 The Goldbergs
Het is Adams zestiende verjaardag, maar zijn ouders zijn te druk bezig om de grote dag van hun jongste zoon te vieren. Adam vraagt Erica om hulp met zijn sociale leven. Beverly wil Barry en Lainey laten schrikken.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Ben en Leslie reizen af naar Bens woonplaats, zodat hij de sleutel van de stad in ontvangst kan nemen. Ron wordt aangeklaagd. Chris en Ann doen een quiz die hen toont of ze als ouders goed samen zullen kunnen werken.
«
»
19:10 The Simpsons
Bart wordt verliefd op een vrijwilligster die in het tehuis van Opa Simpson werkt. Lisa voorspelt de toekomst van Springfield en raakt hierdoor gedeprimeerd. Milhouse krijgt de schuld van een grap die hij samen met Bart heeft uitgehaald.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Een gevangene wordt door een bende criminelen met militaire wapens uitgebroken. Tijdens de klopjacht heeft Hondo een gespannen reünie met een medemarinier.
«
»
20:35 Book of Love
Henry wil het maken als schrijver, maar zijn boek is een gigantische flop. Wanneer het alsnog een plotse hit wordt in Mexico, staat zijn publicist erop dat hij er een tour doet. Ter plekke ontdekt Henry waar de onverwachte populariteit vandaan komt.
«
»
22:40 Bad Teacher
Nadat ze door haar rijke verloofde in de steek wordt gelaten, pakt de onbeleefde Elizabeth Halsey noodgedwongen haar oude baan als lerares weer op. Terwijl ze achter een knappe collega aan gaat, leren haar intriges haar een onverwachte les.
«
»
00:20 S.W.A.T.
Een gevangene wordt door een bende criminelen met militaire wapens uitgebroken. Tijdens de klopjacht heeft Hondo een gespannen reünie met een medemarinier.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers