TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Blind Getrouwd UK
De koppels brengen tijd apart door op groepsuitjes voor meisjes en jongens. Er zijn een paar waarheden van de jongens en een onthulling laat de meisjes met stomheid geslagen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Familie Gillis: massa is kassa
Het kasteel van Peter blijkt vol te zitten met vreemde energieën. Wendy is onverbiddelijk als het gaat om de juiste maten van Peters borstbeeld. De inhoud van Peters nieuwe kookboek wordt grondig getest door de familie voor de grootse onthulling.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Outrageous Weddings
Een koppel krijgt te maken met een tornado en een andere geeft een twist aan 'verliefd worden'.
«
»
14:50 To Catch a Spy
Reisverslaggeefster Chloe Day start haar eigen onderzoek nadat ze getuige was van een moord in het hotel waarin ze verblijft op Malta en de politie geen lichaam kon vinden.
«
»
16:35 24 Hours in A&E
Natai wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht met een gescheurde pols, Pauline heeft moeite met ademhalen en de zeventienjarige Fahad heeft hevige buikpijn.
«
»
17:35 Achter gesloten deuren
Jessica is in verwachting van een kindje met het syndroom van Down. Haar man Robbert heeft een broertje met dezelfde aandoening dus verzwijgt Jessica de uitslag voor hem.
«
»
18:35 Familie Gillis: massa is kassa
Wendy wil dolgraag met de familie surprises maken, maar dit lijkt niet bij iedereen in goede aarde te vallen. Ruud heeft een ingenieuze manier gevonden om met zo weinig mogelijk moeite een passend gedicht voor elkaar te krijgen.
«
»
19:30 Home and Away
Cash praat Harper bij over de zaak van haar zus. Na de waarschuwing van Madden om zich niet met de zaak te bemoeien, moet hij voorzichtiger te werk gaan. Eden en Remi rouwen om Lyrik. Kirby confronteert haar nieuwe manager, Forrest.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Howard heeft een afspraak met kolonel Williams, een afgevaardigde van de luchtmacht. Intussen laat Penny tegenover haar collega's ontglippen dat Bernadette zwanger is.
«
»
20:30 The Big Bang Theory
Sheldon probeert een energiedrankje om ervoor te zorgen dat een project op tijd afkomt. Tegelijkertijd geeft Bernadette tegenover Raj toe dat ze twijfelt over haar moederschap.
«
»
21:00 Darts
Vanavond staan in Blackpool de volgende twee kwartfinales op het programma, waarin telkens gespeeld wordt volgens een 'best of 31 legs'.
«
»
00:00 Every Last One of Them
In de zoektocht naar zijn vermiste dochter belandt Jake Hunter in een klein stadje in de woestijn, waar hij via zijn zus ontdekkingen over zijn familie doet. Hij gaat op zoek naar de waarheid én zijn dochter.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers