TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel en Plop bouwen een mooi kaartenhuis. Lui en Klus willen tegelijkertijd biljarten. Om het kaartenhuisje te beschermen, stuurt Plop de twee naar boven om te spelen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
De kabouters organiseren een wedstrijd verspringen. Klus beweert immers de beste verspringer van het dorp te zijn.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kwebbel vuurt op iedereen tientallen vragen af omdat ze altijd alles wil weten. Haar vriendjes vinden dat ze veel te nieuwsgierig is en besluiten haar een lesje te leren.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Kwebbel klaagt over tandpijn. Plop weet dat een glas Plopmelk wonderen kan doen. Ondertussen gaat hij verder met zijn werk en reinigt hij met de mattenklopper een tapijt. Als Klus en Lui binnenkomen, zien ze niet goed wat er gaande is.
«
»
06:35 Super Monsters
De Super Monsters hebben een geweldige dag met Ranger Ben in het bos om maanbessen te plukken, maar ze verliezen elkaar al snel uit het oog.
«
»
06:45 Heidi
Schweanli overlijdt en Bearli voelt zich alleen. Heidi en Peter willen een nieuwe geit kopen. Peter bedenkt een plan om geld te verdienen, maar brengt zichzelf daarbij in gevaar.
«
»
07:05 Super Monsters
De Super Monsters gaan op een tripje naar Paddenburg, waar ze een zeemeermin vinden die wil vliegen.
«
»
07:15 Maya de Bij
De mieren patrouilleren dag en nacht zonder rust. Maya raadt hen aan een vakantie in te lassen. Na advies van Flip, beslist Paul om voor altijd op vakantie te vertrekken.
«
»
07:30 Flin & Flo
Het is Mexicaanse avond in de Drako. Flo heeft chili con carne, taco's en nacho's met salsasaus gemaakt. Wanneer Flin zegt dat hij dat niet lust, vertelt Flo over Taco, de Mexicaanse Draak.
«
»
07:40 K3 Roller Disco
Klaasje schrijft een boek over het leven van K3. Haar uitgeefster vindt het echter saai en wil meer sappige details. Aangezien K3 dat niet heeft, besluit Klaasje om de boel wat spannender te maken, zodat ze erover kan schrijven.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De spoedarts komt bij Erik en Brigitte een verdacht overlijden melden. Wanneer ze de echtgenoot van het slachtoffer spreken, vermoeden ze dat hij meer weet, maar de vraag is of dat klopt.
«
»
08:25 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Prinses Aja en kroonprins Krel roepen de hulp in van Stuart om hun voormalige bondgenoot Vex te vinden, die nu gevangen wordt gehouden door premiejagers op de maan. Ondertussen is Morando met een leger Omen-robots op weg naar de aarde.
«
»
08:50 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
Een vulkaan in de Moominvallei staat op punt van uitbarsten, maar Snuisterik is er nog niet.
«
»
09:25 De Wereld Van K3
Kristel, Karen en Josje nemen je mee door de wereld van K3. De meiden geven de leukste knutseltips, delen de lekkerste recepten en leren je alle danspasjes.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Samen met Sofie bereidt Herman Verbruggen Korean Beef met Chinese spinazie en gebakken rijst.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Een echtpaar dat terugkeert uit Zuid-Amerika heeft een nogal zenuwslopende collectie meegebracht. Een angstige man die terugkeert uit Vietnam valt op door vreemd gedrag. De reisplannen van een aantal Chinese toeristen worden in twijfel getrokken.
«
»
12:20 De kotmadam
Jef krijgt bezoek van een neef. Jeanne vindt dat verdacht, want ze heeft nog nooit van hem gehoord.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Rudi blijft de hele dag met een kater in bed liggen. Zjef en Véronique proberen hem uit te vragen.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Linda wil dat Eric het huis verlaat. Johan Breeveld wil het goedmaken met z'n vervreemde zoon, voordat hij een gevaarlijke operatie ondergaat.
«
»
15:35 White Collar
Neal vindt toevallig een organisatie die handelt in menselijke organen. Hij smeedt met Peter een plan dat de leider van de organisatie zal ontmaskeren.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:00 Met vier in bed
Claudia en Frank zijn de eigenaars van Luna Logies in Lanaken. De grote kamers zijn de ideale plek om tot rust te komen. Claudia runt deze 'Adults Only' B&B met hart en ziel.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
De douane in Sydney zoekt naar drugs die verborgen zijn in alledaagse voorwerpen. Een Chinese student krijgt een harde les over het importeren van binnenlandse lekkernijen. Een Japanse zakenman met een vrouwenpaspoort roept vragen op.
«
»
18:15 De kotmadam
Brigitte neemt Jeanne bij de arm voor een gesprek in vertrouwen onder vrouwen. De kotstudente wil namelijk graag een vriendje hebben, meer zelfs: ze wil een lief.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Vandaag verhuist gorilla Lomako naar een andere zoo waar hij in de toekomst hopelijk kan zorgen voor kleine Lomako's. Terwijl een zieke schildpad een spoedoperatie ondergaat, maken de nieuwe orang-oetans hun intrede in het park.
«
»
20:35 Holland-België
Niels Destadsbader krijgt deze keer de hulp van Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven. Samen nemen ze het op tegen het Nederlandse team onder leiding van Ruben Nicolai. Het wordt weer een spannende strijd.
«
»
22:10 Wat Als?
Compilatie van de meest absurde en hilarische sketches uit het derde seizoen van 'Wat Als?'.
«
»
22:50 9-1-1
Ondanks dat de zaak wordt gesloten, is Bobby vastbesloten te bewijzen dat zijn AA-sponsor werd vermoord en wil hij de moordenaar voor het gerecht slepen. Buck worstelt met zijn PTSS.
«
»
23:45 De Bunker
Het team is ervan overtuigd dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Gert Borlée in actie komt. De enige vraag die resteert, is wie of wat zijn doelwit zal worden. Wanneer zijn wapens op een middelbare school belanden, telt elke seconde.
«
»
00:50 White Collar
Neal vindt toevallig een organisatie die handelt in menselijke organen. Hij smeedt met Peter een plan dat de leider van de organisatie zal ontmaskeren.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers