TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een kat en een muis, een kameleon speelt met een ananas. Het Boekenmeisje maakt een zandbak.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Anansi, de spin, heeft zichzelf ondanks zijn vier ogen nog nooit gezien. Dimitri en zijn vrienden willen hem laten zien hoe hij eruitziet. Onderweg ontmoeten ze Safir, een pretentieuze en niet erg vriendelijke flamingo.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor verliest een spelletje en wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty probeert te werken, dus eist hij stilte. Wanneer de bel van Klok niet werkt, vreest Monty dat hij haar op de een of andere manier schade heeft toegebracht door zijn wens. Gelukkig lost Eddie het probleem van Klok op met een beetje olie.
«
»
06:45 Odo
Odo mag op een huisdier letten, Freddy de slak, en hij heeft er zin in. Odo heeft altijd al een huisdier willen hebben. Hij hoopt dat hij er eentje kan krijgen als hij bewijst dat hij een goede slakken-oppas is.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Het is vandaag sportdag en Mae-Mae is de jury. Maar als iedereen supergoed zijn best doet vindt Mae-Mae het maar moeilijk om de winnaar te kiezen want ze wil niemand teleurstellen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op oudejaarsavond moeten Cory en Freddie naar bed. Ze doen hun uiterste zo lang mogelijk op te blijven om met middernacht de grote nieuwjaarsdiscobal te zien vallen op televisie en iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie krijgt verkering met een meisje op de schommel. Het meisje zegt dat ze dan vader en moedertje moeten spelen en moeten knuffelen, maar daar heeft Appie helemaal geen zin in. Hij is liever Megaman.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie gaan een taart bakken. Marie besluit om voor een appeltaart te gaan. Dit is de favoriet van de kruidenierszoon. Dan kan ze hem straks uitnodigen om de taart bij haar te komen opeten. Fantastisch plan! Maar dan loopt het mis.
«
»
07:30 De WieWats
De WieWats vragen zich af of er chocolade kuikentjes binnenin chocolade eieren zitten.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Hotspur neemt de rol van vervangend schoolhoofd op zich en verkoopt de school aan de beroemde chefkok Angelique Champs, zodat ze het gebouw in haar nieuwe restaurant kan veranderen.
«
»
08:00 #LikeMe
Maria en Caro kunnen niet meer aanzien hoe hun beste vriend Yemi een speelbal is in zijn relatie met Kyona. Ze dwingen Kyona een keuze te maken en duidelijkheid te scheppen.
«
»
08:30 Pelle de politiewagen rijdt weer uit
Er is een nieuw arendpark en het is de taak van Pelle om de belangrijkste attractie in de gaten te houden. Maar een ramp doet zich voor wanneer twee criminelen verschillende dieren van het park stelen, waaronder de arendmoeder.
«
»
09:40 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
09:50 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf gewond raakt, vraagt Grote Smurf aan Aap om Brilsmurfs plaats in te nemen als zijn assistent.
«
»
10:00 Molang
Als Molang en Piu Piu naar de verovering van het Westen gaan, komen ze als laatste aan. Ze weten echter nummer één te blijven in de harten van hun vrienden.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Twee octopussen zijn net getrouwd en brengen hun huwelijksreis door op de boot. Met de hulp van Sharko probeert Marina hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, ondanks dat Zig staat te springen om een hap uit haar te nemen.
«
»
10:20 De WieWats
Mixo heeft zijn oren pijn gedaan door wortels te raspen, wat vervelend is omdat de muziekdag op school eraan komt.
«
»
10:30 De Smurfen
Op Halloween wordt een Smurf in een monster veranderd, waarna hij per ongeluk grote schade aanricht in het dorp.
«
»
10:40 De Smurfen
Gargamel ontvoert Klungel en probeert hem zover te krijgen dat hij onthult waar de andere Smurfen verstopt zitten. Klungel ontsnapt, maar leidt Gargamel recht naar het Smurfendorp.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Gérard besluit de kinderen vertrouwd te maken met de verkeersregels door ze een "rijbewijs" te geven. Zogenaamd bedoeld om de kinderen te leren hoe ze zich op de weg moeten gedragen, maar het brengt andere gevoelens naar boven.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Meneer Martin beloont Nicolas voor zijn diensten door hem een reclamesleutelhanger van Bains-Les-Mers te geven. Vastbesloten om alle sleutelhangers uit de collectie te kopen, wordt Nicolas overdreven behulpzaam en roept de hulp in van Alceste.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Zig vermomt zich als meisje en laat Marina geloven dat hij een baby verwacht. Sharko gebruikt dezelfde truc om haar te beschermen. De zeemeermin geeft hen gymnastieklessen, zonder te beseffen dat de haai en de hyena niets goeds van plan zijn.
«
»
11:20 Coop Troep
Sam belt de troep omdat een van haar puppy's zijn speeltje kwijt is. Maggie en Flo gaan op zoek naar het speeltje en volgen de route van Sam en de puppy's. Ondertussen voeren Clive, Billy en Jo een goochelshow op om de pups te vermaken.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Fizz nodigt al zijn internetvrienden uit voor zijn verjaardag en hoopt op meer dan tienduizend cadeautjes. Er komen geen vrienden voor de verjaardag van Mr. Magoo, dus proberen Mr. Cat en Weasel iets te organiseren.
«
»
11:40 Ninja Express
Nadat een holbewoonster vuur bestelt, reizen de Ninja's naar Walhalla. Daar nemen ze het tijdens een eetwedstrijd op tegen de goden, om zo het gebruik van Thor's hamer over te nemen.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Terwijl ze hun beschadigde voertuig proberen te repareren, ontmoeten de helden Ali, een jonge jongen die hen vertelt dat er een vliegende tapijtrace op het punt staat plaats te vinden.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Eridion beveelt Eadris een onheilspellend eivormig voorwerp naar de Symphalis te dragen. Sid, Luce en Hoon worden naar de poorten van Hades geroepen om nog een test te ondergaan die hen toestemming kan geven de Onderwereld binnen te gaan.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Martin en Chris zijn in China met hun reuzenpanda-vriend Stuffo. Dan krijzen ze plotseling berichten over sneeuwuilen die overal in Noord-Amerika opduiken.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe en Ellis gaan samen met Kosmoo naar tv-opnames kijken, want Markus speelt mee als figurant. Robbe gaat vooral mee om actrice Laura aan het werk te zien, die bij hem op school zit.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas en Nathan maken ruzie en missen de bus naar school. Ze doen er alles aan om op tijd te komen, want hun eerste les is bij mevrouw Bara en die zal ze zwaar straffen als ze te laat komen.
«
»
13:35 Zig & Sharko
Marina wil haar vader de klepels laten zien, maar ze is bang voor zijn reactie. Als hij aankomt om haar te vragen hem op de troon te vervangen, doet de zeemeermin er alles aan om ervoor te zorgen dat hij de tapdans niet ziet.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno en Mo willen succesvolle, rijke rappers worden. Ze maken hun eigen raplied en nemen zelfs een videoclip op, maar het succes blijft uit. Pixie belooft hen tegen betaling te trainen zodat de twee echt coole rappers kunnen worden.
«
»
14:00 De Faker
Heritier moet in deze aflevering ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Medts.
«
»
14:15 Helden
De Helden bouwen een brug, doen een modderparcours en maken een echte film.
«
»
14:20 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
14:25 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
14:50 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Terwijl ze karate doet, verliest Marina een klepel en die belandt in de jungle. Sharko, Marina en de rest gaan op zoek. Maar Zig en Bernie lokken de zeemeermin in de val door valse nummers te maken.
«
»
15:15 Coop Troep
De troep haast zich naar Bertha om een paar scherpe stekels weg te halen die vastzitten aan haar achterste. De troep splitst zich op, één team gaat op zoek naar de aanvaller en de andere probeert de stekels te verwijderen zonder gebeten te worden.
«
»
15:30 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Flo wil Pieter overtuigen om op conditie te trainen, maar werkt zichzelf in de nesten met de organisatie van een benefiet. Kenza probeert Basim van zijn angsten af te helpen. Intussen ontdekt Pieter dat Soufian niet helemaal van de radar verdween.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Fleur traint volop voor de volgende kwalificatie. Schermster Jolien start haar toernooi in Amerika met veel emotie en wielrenner Fabio krijgt te maken met slecht nieuws. Bij Jef en Nina rust er veel druk op hun schouders.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien stelt Thomas voor aan de veenmol, een zombieachtig insect. Thomas vraagt zich af of dit mysterieuze beest gaat steken, knijpen of bijten.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Een compilatie van afleveringen 25 tot en met 28 van de Vlaamse fictiereeks, waarin de mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie centraal staan.
«
»
17:50 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Sander gaat langs op de school van Betel, die dol is op turnen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
18:30 De camping
De horoscoop zegt dat verschillende mensen een lange en donkere vreemdeling zullen ontmoeten. Andrine onderneemt actie om ervoor te zorgen dat de horoscoop uitkomt.
«
»
18:40 Silverpoint
Nu de alien vrij rondloopt en zomaar in een van de kinderen kan veranderen, maakt iedereen zich zorgen over waar de alien zich schuilhoudt. Isabel heeft een idee hoe ze de alien kan verdrijven.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Op school wordt een studentenuitwisselingsproject gedaan. Het nichtje van Olivia, Annabelle, wordt toegewezen aan de Hoppers en komt een paar dagen bij hen logeren. De Hoppers zijn enthousiast, maar dan blijkt dat Annabelle een nogal bizar meisje is.
«
»
19:25 Zig & Sharko
Marina wil leren schaatsen met Sharko, die een veeleisende, om niet te zeggen vermoeiende, leraar blijkt te zijn. Zig, op zijn voortstuwende rolschaatsen, lokt de zeemeermin in gekke uitdagingen die veel leuker zijn dan die van de haai.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena moet haar sociale netwerk inzetten om met haar crew in de Dance Off te blijven. Een schitterende flashmob op de Concorde leidt tot een flinke stijging van het aantal BLOK-abonnees.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers