TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 De Chalet aan zee
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
01:10 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
01:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Sarah Puozzo legt een heerlijk stukje vlees op het bord. Ze kiest voor Parmaham en combineert die met een krokant aardappeltje, wat groen en wat kaas. Enfin, een heel smakelijk plankje vol.
«
»
02:20 De Garde van Gert
Deze keer maakt Gert Verhulst een salade met chef Jan Tournier. Krab en courgette zijn de hoofdingrediŽnten van de dag. En alles wordt gebruikt, want je kunt van courgetteschil namelijk een heerlijke crŤme maken.
«
»
02:50 De Gezonde Goesting
Steffi maakt een aantal gezonde variaties op klassieke gerechten. Zo maakt ze speltbrood met avocado en rode bietenspread, en trakteert ze haar gasten op pastinaakfrietjes met ketchup en appelmoes.
«
»
03:10 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt gemarineerde zalm met gebakken patatjes, varkenshaasje met aardappelkoekjes, vegetarische stoemp met gebakken haloumi en couscous met bio-kip.
«
»
03:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
04:20 De Garde van Gert
De garde van gert gaat aan de slag om een frisse dillesaus te maken om over de zalm te draperen.
«
»
04:45 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
05:10 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
05:35 De Chalet aan zee
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
06:15 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
07:00 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carriŤreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
07:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een heerlijk stukje kalfsvlees op het bord. Hij gaat voor een schnitzel. Want jasjes werken. En serveert het lekker klassiek met puree. Een Snel, Makkelijk & lekker recept.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag is visdag. Jelle Beeckman gaat voor een stoofpotje van inktvis en scampi. Hij laat de visjes nogmaals zwemmen in een zalige zee van room. Jelle serveert er ook wat kaasbroodjes bij.
«
»
08:30 De Garde van Gert
De garde van gert gaat aan de slag om een frisse dillesaus te maken om over de zalm te draperen.
«
»
09:05 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:45 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
10:15 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
10:45 De Chalet aan zee
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
11:25 De Wereldkeuken
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
12:15 Ainsley Eats The Streets
In Amman, JordaniŽ, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
13:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag kookt Vanja van der Leeden. Zij zet een veggie gerecht op ons weekmenu, zijnde een gezonde quinoabowl met bimi en een avocado-tahindressing. Vanja, de kitchenfloor is yours.
«
»
13:30 De Gezonde Goesting
Steffi maakt een aantal gezonde variaties op klassieke gerechten. Zo maakt ze speltbrood met avocado en rode bietenspread, en trakteert ze haar gasten op pastinaakfrietjes met ketchup en appelmoes.
«
»
13:55 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt gemarineerde zalm met gebakken patatjes, varkenshaasje met aardappelkoekjes, vegetarische stoemp met gebakken haloumi en couscous met bio-kip.
«
»
14:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
15:10 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
15:40 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
16:10 Het Weekmenu
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
16:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Deze keer gaan Gert Verhulst en Dominique Persoone aan de slag met een hele collectie van boschampignons. Dominique doet naar goede gewoonte volledig zijn eigen ding. Met dit keer op het menu: toast boschampignon ŗ la Dominique.
«
»
18:05 Ainsley Eats The Streets
In Amman, JordaniŽ, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
18:55 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
19:40 De Dagschotel
Peter Goossens maakt risotto met bospaddenstoelen.
«
»
19:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediŽnten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Dave de Belder. Dave heeft kippenoesters of heerlijk malse stukjes kip meegenomen. Hij maakt er een sherrysaus en een smeuÔge puree bij.
«
»
21:15 Ainsley Eats The Streets
In Amman, JordaniŽ, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
22:05 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt triatleet Marc Herremans uit en maakt een hemels dessert voor hem klaar.
«
»
22:30 De Dagschotel
Chef MichaŽl Vrijmoed maakt voor de schotel van de dag een ratatouille met wilde boschampignons.
«
»
22:40 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food. Dat weet Jeroen de Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan. En er is ook een dessert. Dat wordt een chocoladeroompap met petit-beurrekoekjes.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt gezelschap van chef Olivier de Vinck. Op het menu staat een heerlijke, kruidige pompoensoep. De chef combineert de soep met kikkererwten en gebakken pompoenpitjes. Een maaltijdsoep om U tegen te zeggen.
«
»
23:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
00:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediŽnten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers