TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
22:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Remake van de bekende Vlaamse kleuterserie, met bewegende patronen en eenvoudige cartoons, en bekende onderdelen als het schaduwmannetje en de schaapjes.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee en Mo gaan samen picknicken, maar Tee wil het park graag alleen verkennen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
«
»
06:25 Ollie
Ollie houdt Mabel voor de gek met een veertje, maar Mabel speelt haar eigen spelletje.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier heeft nergens zin in. Hij begint zomaar wat te knippen maar de knipsels komen niet tot leven. Meneer Papier raapt zijn knipsels bij mekaar en verfrommelt ze tot een prop.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren zijn erg hongerig en eten al hun proviand op. Ze zijn erg teleurgesteld om te zien dat ze geen honing meer hebben en besluiten er rechtstreeks naar te zoeken in een bijenkorf, boven in een boom.
«
»
06:40 Vos en Haas
Boubou had graag aan een tekenwedstrijd willen meedoen, maar uit angst dat zijn tekening niet goed genoeg was, gooide hij het weg. Bernard haalt de tekening op en brengt hem naar Lola. Samen besluiten ze de tekening in het geheim op te sturen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Lou zijn in het park aan het basketballen, maar ze kunnen niet bij de hoepel met de bal. Die is te hoog, of misschien zijn ze te klein. Ze hebben iets nodig om meteen groot te kunnen worden.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Vandaag komt de bibliotheekbus op school. In de bus kunnen de kinderen uit verschillende boeken kiezen. Emma en Casper gaan op zoek naar boeken over dieren en de ruimte.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil dat Samson meer fruit eet en geeft hem een appel. Maar dat wil Samson niet. Marie heeft een idee. Als Samson de appel niet wil opeten, zet ze de appel dan maar op zijn hoofd. Met pijl en boog mikt ze op de appel.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
De kleine groep van gepassioneerde lezers blijft nieuwe verhalen ontdekken.
«
»
07:40 Lou
Rood alarm voor Lou en haar moeder: oma heeft aangekondigd dat ze op bezoek komt. En uitgerekend vandaag wil Emma eindelijk haar buurman benaderen.
«
»
07:55 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
08:10 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
08:25 De Smurfen
Na nog een ongeluk krijgen Klungelsmurf en Domme Smurf ruzie en zweren dat ze nooit meer met elkaar zullen samenwerken als brandweermannen.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een winkelwagen en een ventilator om te kunnen zweven.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Roze begint een spelletje 'de grond is lava' met de hele kleine wezentjes.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de savanne waar ze een mammoetbaby ontmoeten. Ze adopteerden het diertje en noemden het Loulou, maar hun stam wil Loulou niet graag in de buurt hebben.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het is weer tijd voor de grote schoonmaak en iedereen helpt een handje. Maar dan krijgt de tram pech en moet iedereen een nachtje in de Zoo blijven.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Gargamel laat een magische spiegel achter in het bos, die iedereen gevangenhoudt die erin kijkt. Vanity moet de zware spiegel terugbrengen naar het dorp.
«
»
09:35 De Smurfen
Grote Smurf keert terug naar het smurfendorp maar hij gedraagt zich nogal vreemd.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Maggie moet gerepareerd worden, dus Ella, Slippy en Madhu gaan op pad om palladium te vinden.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Als ze het experiment van hun moeder kapot maken moeten Ella en Tilly op zoek naar nieuwe diamanten. Dat blijkt een erg gevaarlijke missie. Maar het lukt ze, en onderweg leren ze dat verschillende materialen verschillende smeltpunten hebben.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Asmatix moet naar de traditionele reünie van oud-strijders die elk jaar in de Grand Colombier plaatsvindt. Hij gaat er mopperend heen, altijd klaar om een van zijn vroegere kameraden een fout te verwijten die de Galliërs de overwinning heeft gekost.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Baratine heeft problemen met een bende dierendieven die zich in de catacomben schuilhouden. Vitamine raakt tegen haar wil bij deze zaak betrokken en de bende ontvoert haar. Idéfix besluit zijn uiterlijk te veranderen om haar te gaan redden.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby is dolblij als hij samen met Lola en Juliette de lancering van een ruimteraket naar Mars mag bijwonen. Het is dan ook extra jammer dat mevrouw Berry ze op het allerlaatste moment nodig heeft voor een missie.
«
»
10:50 Berry Bees
Het allereerste nummer van de stripboekenserie waar Lola een grote fan van is, wordt tentoongesteld op een stripbeurs. Mevrouw Berry gelooft echter dat de strip in gevaar is, en stuurt de Berry Bees op een missie om hem te beschermen.
«
»
11:05 Squish
Squish verstoort per ongeluk een shopper terwijl hij gauw naar school aan het rennen is.
«
»
11:15 Squish
Peggy wil een documentaire maken van Squish, want ze vindt dat hij de gelukkigste is in Small Pond.
«
»
11:30 Galactic Agency
Het hele bureau wordt aan het werk gezet om Zed te helpen zijn liefde voor Stacy te verklaren. Alleen Apple vindt het idee belachelijk. Helaas reageert Stacy niet zo goed als verwacht en Zed beschuldigt Apple ervan zijn plan te saboteren.
«
»
11:40 Galactic Agency
Apple verveelt zich omdat alle reparaties te makkelijk lijken. Als Oma Kroki het Agentschap nodig heeft om een lamp te vervangen, brengt dat Apple op een idee: verbeter de zon.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
«
»
12:15 Ket & Doc
Lotta is anders dan andere kinderen. Daarom brengt ze haar dagen door in het Land van Grijs en Grauw. Ze is eenzaam en ze verveelt zich, tot op het moment dat ze achter de grijze muren een heel kleurrijke wereld ontdekt, bewoond door kinderen.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari worden in het spel uitgezonden om een wetenschapster te redden. In een zoektocht naar nieuwe grondstoffen stuitte zij met haar team op een gevaarlijke, eeuwenoude alien. Wie of wat hun tegenstander precies is, is maar de vraag.
«
»
12:55 Helden
In deze spectaculaire aflevering maken de helden onderling uit wie de grootste superheld is.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou organiseert een quiz om haar familie dichter bij mekaar te brengen, maar dat loopt niet zoals verwacht. Andy ontdekt dat Bobbi een partner zoekt om mee te schaken en doet zijn best om het ingewikkelde spel onder de knie te krijgen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
13:25 Squish
Squish maakt zich klaar om een horrorfilm op te nemen. Lynwood dreigt zijn vrienden op te eten.
«
»
13:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
«
»
13:40 Berry Bees
De BIA helpt BI6 wanneer één van hun jongste agenten, Gordon, vermist raakt terwijl hij de lancering van een nieuw videospel op een beurs onderzoekt.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Turbine is gewond en komt bij door het snelheidsdrankje van de druïde Amnesix. Voldenuix heeft er zelf niks aan toegevoegd dit keer. Het drankje werkt voor een keer, maar helaas valt het in de klauwen van het legioen.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Wanneer hun speelgoedraket weg is, gelooft Slippy dat hij gestolen is door de ruimte-octopus waar zijn oma hem over vertelde.
«
»
14:20 Prinsessia
De directeur heeft genoeg van het gekibbel van veel meisjes. Om ze een lesje te leren worden ze in paren geboeid. Zo leren ze dat ze er voor hun eigen belang beter aan doen om samen te werken.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi vergeet zijn compost als hij 's avonds naar huis gaat. De volgende ochtend is Mushpot weg als Reisslak zich niet goed voelt. Chep is de eerstvolgende in de rij met kruidenkennis en iedereen vraagt hem te helpen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Chep en Lilit bedenken een nieuwe manier van eten: compost to go. Zij bezorgen het eten van Sushi-Mushi, zodat je niet meer uit huis hoeft. Alleen komt iedereen er al snel achter dat ze niet alleen voor het eten naar de Snackslak gingen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een paar familieleden van oma Fonkel komen over uit Amerika, maar zij kan ze zich helemaal niet herinneren. Ondertussen maken Barbara en Jessica het zich gemakkelijk in huis, en krijgen ze alles wat hun hartje begeert.
«
»
15:20 Molang
Als Piu Piu een nieuw soort muziek bedenkt, wil Molang hem voorstellen aan een muziekproducent.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Marie Samson in een babyolifantpakje steekt, denkt de Burgmeester dat hij echt een babyolifant is. Hij nodigt meteen alle burgemeesters van de omringende steden uit om via een onlinemeeting de babyolifant voor te stellen.
«
»
15:30 Kleine dingen
Oranje zit vast in een pen. De kleine wezentjes moeten langs Roze sluipen om hun vriend te helpen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Padgachix en Idefix worden kwaad en verwijten elkaar dat ze niet genoeg luisteren. Tegelijkertijd besluit Monalisa, die er genoeg van heeft dat het legioen steeds met lege handen terugkomt, het heft in eigen hand te nemen en naar het veld te gaan.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
16:00 Lou
Lou's oma is op bezoek en kookt ragout van kippenkop met ansjovis. Maar zowel Lou als haar moeder Emma hebben al een eetafspraak en hopen allebei op een romantische avond.
«
»
16:15 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
«
»
16:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn op hun kleine boot als ze in de verte een wrak schip zien liggen. De kapitein zweert dat een monster hem heeft aangevallen en ze vragen zich af of het monster misschien alleen de zee verdedigt.
«
»
16:35 Rox
Als de dochter van de gouverneur ontvoerd wordt door een motorbende, komt team Rox in actie.
«
»
17:00 De Faker
Nidal moet proberen te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Petillion.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden beseffen dat ze de toekomst kunnen veranderen en willen hun dorp redden. Ze volgen een aanwijzing van de walkman en gaan kamperen in het bos. Luca en Jolien krijgen te maken met een mislukt experiment.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een Indiaans amulet, die de krachten van een roofvogel biedt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Schemermeer wordt omgeven door een dikke, mysterieuze mist. De Nachtwacht maakt zich zorgen, wanneer blijkt dat steeds meer inwoners van het stadje verdwijnen.
«
»
18:35 De Hoppers
Arno en Mo ontdekken dat mensen als kok beroemd en rijk kunnen worden. Ze beslissen om ook hun eigen sterrenrestaurant te openen. Geert stelt zich enthousiast kandidaat om te komen dineren met Kruimeltje. Jackie is ziek en moet rusten van Geert.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met de elektrische gitaar van de boswachter en laten de hut schudden.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary laat een heleboel clips zien van huisdieren die allemaal behoorlijk goed kunnen vangen, terwijl Dora de hond een paar nieuwe trucjes uitvoert die haar beste vriend haar geleerd heeft.
«
»
19:40 Jenny
Jenny wordt beter en mag binnenkort uit het ziekenhuis ontslagen worden. Ze denkt nog steeds dat ze haar leven hier gaat missen en vooral Charles. Maar sinds de ochtend vermijdt hij haar en lijkt hij droef. Misschien heeft Jenny het verkeerde idee.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De twee finalisten moeten in een barman-race springen voor een flesopener, en vervolgens de chocomelk ontkurken en in een glas gieten. Het glas moet ten slotte via een parcours tot bij een van de kandidaten en bij Markske worden gebracht.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers