TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Airwolf
De Sovjets arresteren de bemanning wegens spionage nadat ze het luchtruim van de Sovjet-Unie zijn binnengegaan om te helpen tijdens een crisis met de kernreactor.
«
»
14:55 Airwolf
De Sovjets staan het Airwolf-team toe te helpen de verspreiding van radioactiviteit te stoppen, die zou kunnen resulteren in een meltdown van hun meervoudige reactoren.
«
»
15:50 MacGyver
MacGyver wordt ingehuurd door Pete Thornton om een internationale spionagezaak op te lossen.
«
»
16:50 Stargate SG-1
Wanneer luitenant-kolonel Mitchell en zijn collega's op een afgelegen planeet naar sporen van Merlijns geheime wapen zoeken, stuiten ze op een middeleeuws dorpje.
«
»
17:45 Airwolf
Het team gaat undercover in een theatergezelschap om het leven van de vervreemde dochter van een Franse terroristenjager te beschermen.
«
»
18:40 Police Interceptors
Chris Spencer en zijn team zitten op de hielen van een Golf GTI die met drie keer de toegestane snelheid door de stad rijdt. De achtervolging komt tot een abrupt einde wanneer de roekeloze bestuurder een rampzalige fout maakt.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een countdown van de grappigste 'wat bezielde me toch'-momenten ooit op video vastgelegd.
«
»
20:35 Captain Phillips
In 2009 vaart het Amerikaanse vrachtship MV Maersk Alabama voor de kust van Somalië en wordt het aangevallen door piraten die de kapitein, Richard Phillips, en de bemanning gevangen nemen.
«
»
22:55 Godfather of Harlem
Bumpy Johnson moet de Italiaanse maffia beschermen wanneer Joseph Bonanno besluit de Commissie af te schaffen. Kapitein Omar besluit een versnelling hoger te schakelen in zijn campagne tegen Malcolm X.
«
»
00:00 Godfather of Harlem
Bumpy moet zijn rivalen afhouden om de grootse lading heroïne in de geschiedenis van New York te ontvangen. Terwijl in Harlem rellen uitbarsten, gaat Malcolm X met frisse tegenzin akkoord met bescherming uit onverwachte hoek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers