TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 The Outlaws
De illegale activiteiten van de Outlaws lopen inmiddels als een trein. Christians oude vijand krijgt een nieuwsgierige bezoeker en ontvangt later een pijnlijk bericht. En een bekend gezicht brengt de voortgang in gevaar.
«
»
01:10 Murdoch Mysteries
Wanneer een man kort na een dronken vechtpartij over de uitslag van een rattengevecht wordt vermoord, valt de verdenking meteen op de man met wie hij ruzie had, de vader van Murdoch.
«
»
02:00 Peaky Blinders
Tommy sluit een deal met Linda. De mol die zich onder de Shelby's bevindt, krijgt een nieuwe missie. Diana stemt toe om Tommy een gunst te verlenen, op één voorwaarde.
«
»
03:00 Traces
Er vindt wederom een dodelijke bomaanslag plaats. De relatie tussen Sarah en McKinven groeit, maar dit heeft ook ernstige gevolgen. Kathy verdenkt Jean ervan dat hij geheimen achterhoudt.
«
»
03:50 Silent Witness
Het lichaam van een vrouw wordt drijvend in de Thames aangetroffen. Het onderzoek leidt Nikki en Jack naar een kleine gemeenschap waar drie jaar eerder een tiener verdween.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Een man valt dood neer net als hij lid wil worden van een geheime loge, waar Brackenreid en Crabtree ook lid van zijn. Maar het kost wat overtuigingskracht van de andere leden van de loge om Murdoch en Ogden geaccepteerd te krijgen als onderzoekers.
«
»
05:30 Ghosts
Terwijl Alison en Mike zich voorbereiden op een grote investering, slaan de kapitein en Kitty de handen ineen met de andere geesten om een mysterie op te lossen voordat het te laat is.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Een opgepakte drugsdealer geeft Miranda en Max de tip dat een crimineel die op de lijst van meest gezochte misdadigers van Mallorca staat, weer op het eiland is om zijn stervende vader te bezoeken.
«
»
06:45 London Kills
Bouwvakkers vinden de resten van een jonge man die meer dan een jaar geleden lijkt te zijn gewurgd, maar wanneer zijn zus wordt ingelicht, beweert ze dat hij haar al die tijd ansichtkaarten heeft gestuurd.
«
»
07:35 Father Brown
Het is december en Father Brown, mevrouw McCarthy en Bunty krijgen bezoek van een oude vriend. Maar Kerstmis in Kembleford wordt al snel verstoord door de ontdekking van een lichaam in het bos.
«
»
08:20 Death in Paradise
De leider van een spirituele retraite wordt gewurgd aangetroffen. Alle verdachten zaten in een meditatiecirkel ten tijde van de moord.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Een jonge vrouw wordt verdronken in een badkuip teruggevonden. Ze draagt een trouwjurk. Na dit incident komen er in Great Worthy nog een aantal moorden voor.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Een jonge vrouw wordt verdronken in een badkuip teruggevonden. Ze draagt een trouwjurk. Na dit incident komen er in Great Worthy nog een aantal moorden voor.
«
»
10:50 The Mallorca Files
Terwijl Max en Miranda onderzoek doen naar een aantal diefstallen in het huis van een legendarische muziekproducent en reality-tv-ster, worden ze opeens hoofdrolspelers in een dodelijke show.
«
»
11:35 The Coroner
Jane en Davey's relatie wordt op de proef gesteld als ze een lijk in een inloopvriezer vinden. Ze verschillen van mening over wie de dader zou kunnen zijn.
«
»
12:20 Death in Paradise
Humphrey kijkt uit naar het bezoek van tante Mary, die hem zijn voorliefde voor het oplossen van puzzels heeft geschonken. Wanneer Mary echter de enige getuige van de moord op een toerist is, wordt zij het middelpunt van het onderzoek.
«
»
13:15 Dial M for Middlesbrough
Door autopech zijn Terry en Gemma zijn genoodzaakt te schuilen bij een sinister caravanpark.
«
»
15:00 Father Brown
De vrijlating uit de gevangenis van een veroordeelde moordenaar doet Kembleford op haar grondvesten schudden. Father Brown moet zijn dierbaren zien te beschermen.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.
«
»
18:00 Death in Paradise
Iemand uit JP's verleden wordt op heterdaad betrapt bij een plaats delict. Jack moet de waarheid achterhalen.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
James krijgt een noodoproep voor Tricki Woo, het hondje van Mrs Pumphrey. Tristan wil verder met zijn opleiding, maar Siegfried twijfelt daarover. James komt nader tot Helen als hij hun bekroonde stier komt behandelen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
De zoon van Brackenreid wordt voor iemand anders aangezien en wordt ontvoerd. Murdoch gaat erop uit.
«
»
21:00 The Mallorca Files
Als de beste wielrenner van Mallorca, Esteban Domenech, tijdens een trainingssessie verdwijnt, maken Miranda en Max gebruik van Ines' afwezigheid om een onderzoek in te stellen.
«
»
22:00 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
23:10 Silent Witness
Na de vondst van een nieuw moordslachtoffer vraagt het team zich af of een beruchte seriemoordenaar na twintig jaar weer actief is geworden, of dat ze te maken hebben met een copycat.
«
»
00:20 Silent Witness
Het team vindt nieuwe aanwijzingen, waarmee DCI Ford de benodigde informatie heeft voor een onverwachte arrestatie. Ondertussen neemt het onderzoek een nieuwe wending wanneer de verdachte zijn dochter bezoekt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers