TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
Melissa, die nog nooit een date heeft gehad, wordt gekoppeld aan radioman Bryce, die een half jaar eerder nog verloofd was. Twee stellen geven elkaar het jawoord en de eerste koppels gaan op huwelijksreis.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Tanner krijgt vijf menukaarten voorgeschoteld, die zijn samengesteld door potentiŽle blind dates. Hij kiest de drie menu's uit die hem het lekkerste lijken en gaat met deze personen op date.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 B&B zoekt lief in de winter NL
Saul maakt eindelijk een keuze tussen Amy Rose en zijn ex Rafaella.
«
»
13:15 Dinner Date
Jayde krijgt vijf verschillende menu's te zien die zijn samengesteld door potentiŽle blind dates. Ze kiest er drie uit om mee op date te gaan en vervolgens maakt ze de keuze wie ze nog een keer wil zien.
«
»
14:10 Blind getrouwd: AustraliŽ
Melissa, die nog nooit een date heeft gehad, wordt gekoppeld aan radioman Bryce, die een half jaar eerder nog verloofd was. Twee stellen geven elkaar het jawoord en de eerste koppels gaan op huwelijksreis.
«
»
15:00 B&B zoekt lief in de winter NL
Voor Guido wordt het er niet gemakkelijker op. Hij heeft nog twee dames over de vloer: Marja en Esmeralda. Guido vindt hen allebei leuk en wil daarom graag weten wat zij van hem vinden.
«
»
16:20 24 Hours in A&E
Een motorrijder wordt met spoed naar St George's gebracht nadat hij een lantaarnpaal heeft geraakt. Een tweejarige stoot zijn hoofd tegen beton en zijn moeder heeft een gewelddadig verhaal te vertellen.
«
»
17:20 Help, Mijn Man Is Klusser
Alfiya verruilt haar flat in Moskou voor een klushuis in Winschoten. Haar man, Henk, belooft de klus snel te klaren, maar ze kookt nu al twee jaar in de bijkeuken met haar winterjas aan. Henk is niet onder de indruk van de noodkreet van zijn vrouw.
«
»
18:35 Home and Away
Eden is eindelijk verlost van haar schroom en besluit nog meer nummers te schrijven. Kirby daarentegen kampt met een writer's block en twijfelt hierdoor aan haar rol in de band.
«
»
20:00 Premier League Darts
De zevende speeldag vanuit de Motorpoint Arena in Nothingham, Engeland.
«
»
23:40 S.W.A.T.
Een hacker dringt de computers van de LAPD binnen, waardoor de identiteiten van undercoveragenten bekend worden. Het team haast zich om de dader te vinden, voordat de gelekte informatie fatale gevolgen heeft. Street confronteert zijn verleden.
«
»
00:30 Moordenaars Open & Bloot
Een serie over schokkende moordzaken met moordenaars die geen poging deden zich te verstoppen, maar vooral interviews gaven en meededen op social media, terwijl er ondertussen bloed aan hun handen kleefde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers