TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 The Sea Beyond
Een nieuwe gevangene heeft het gemunt op Kubra.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Julian moet Christoph en Alexandra naar München brengen. Wanneer Eleni hem plots om hulp vraagt, kan hij niet anders dan toezeggen. Hierdoor komt hij echter te laat bij Christoph.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Intersection
Wanneer architect Vincent Eastman verliefd wordt op een andere vrouw en een affaire met haar begint, moet hij beslissen waar zijn toekomstige geluk ligt. Daarbij moet hij ook rekening houden met zijn tienerdochter.
«
»
16:35 The Goldbergs
Murray kan het goed vinden met de vader van Lainey en leert wat ware vriendschap inhoudt. Adam en Beverly helpen Erica bij het maken van een muziekvideo.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy raakt in de ban van de meest illustere vampier aller tijden: Dracula. Xander treedt op als Dracula's agent, waarmee hij zijn vrienden in gevaar brengt. Ondertussen overweegt Giles om terug te keren naar Engeland.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Als Marshall een film heeft gezien over een eiland van afval, raakt hij geobsedeerd door het milieu. Ted heeft een ongemakkelijke ontmoeting met de ex-man van Zoey, en Robin dwingt Barney om toe te geven dat hij iets voor Nora voelt.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly wil per se een afscheidsfeestje geven voor Erica wanneer ze naar een zomerschool gaat. Barry wordt de nieuwe mascotte op school om dichter bij Lainey te kunnen zijn.
«
»
18:45 The Simpsons
Marge maakt zich zorgen wanneer Lisa een date heeft met iemand die deelneemt aan eetwedstrijden. Bart krijgt intussen cadeaus van Snake Jailbird, in ruil voor zijn hulp.
«
»
19:15 The Simpsons
Het leven van de Simpsons binnen dertig jaar. Een kloon van Homer wordt gemaakt, elke keer wanneer hij doodgaat. Lisa's man is een zombie-versie van Milhouse en Bart heeft voogdijproblemen met zijn ex.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon gaat les geven op de universiteit, maar om zijn vaardigheden als leraar te verbeteren, vraagt hij Penny om hem acteerles te geven. Ondertussen ontwikkelt Raj gevoelens voor Bernadette.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Om een financiering voor de universiteit veilig te stellen, overtuigt Sheldon Leonard om aan te pappen met een rijke donateur; dit doet Leonard echter twijfelen over wat hij voor de wetenschap over heeft.
«
»
20:35 Rogue
Teamleider Samantha O'Hara leidt een team van soldaten tijdens een gewaagde missie, waarin ze gijzelaars moeten redden van hun ontvoerders in een afgelegen Afrikaans gebied. De missie loopt fout als ze ontdekken dat er meer gijzelaars zijn.
«
»
22:35 Bait
Een overval op een supermarkt aan de Australische kust had niet slechter gepland kunnen worden. Net wanneer de dief zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een megatsunami.
«
»
00:10 The Sea Beyond
Pino wordt in de isoleercel geplaatst. Het klikt niet tussen Cardiotrap en de nieuwe muziekleraar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers